Bilgin Özçifci / BELÇİKA
Brüksel–Paris Hattında Hafta Sonu Seferleri Artıyor
Brüksel ile Paris arasındaki OUIGO tren seferleri, 13 Aralık’tan itibaren cuma, cumartesi ve pazar günleri artırılacak. Yeni seferlerle birlikte özellikle hafta sonu Paris’e seyahat etmek isteyen yolcular için alternatifler çoğalacak.
Fransa’nın hızlı tren operatörü OUIGO, Brüksel–Paris hattında hafta sonu seferlerini artırma kararı aldı. 13 Aralık’tan itibaren cuma, cumartesi ve pazar günlerinde uygulanacak yeni seferlerle yolculara daha fazla seyahat seçeneği sunulacak.
Yeni sefer kapsamında Brüksel’den Paris’e trenler sabahın ilerleyen saatlerinde hareket edecek. Paris’ten Brüksel’e dönüş seferleri ise öğleden sonra gerçekleştirilecek. Böylece çok erken saatlerde yola çıkmak istemeyen yolcular için de yeni bir alternatif oluşacak.
OUIGO’da Brüksel–Paris tek yön bilet fiyatları 10 ile 59 euro arasında değişiyor. 12 yaşından küçük çocuklar için bilet ücreti en fazla 8 euro olurken, 4 yaşından küçük çocuklar ise ücretli biletle seyahat eden bir yetişkinin kucağında ücretsiz yolculuk yapabilecek.
Yaklaşık 3 saat süren Brüksel–Paris yolculuğunda OUIGO trenleri Brüksel ve Mons (Bergen) istasyonlarında duruyor. Fransa tarafında ise Aulnoye-Aymeries ve Saint-Quentin istasyonları bulunuyor.
Yeni ek seferlerin biletleri 30 Eylül itibarıyla satışa sunuldu. Özellikle cuma günü Paris’e gidip hafta sonunu başkentte geçirmek isteyenler açısından sefer artışının seyahat planlarını kolaylaştırması bekleniyor.
Bilgin Özçifci. / AVRUPAPRESS
AVRUPA
03 octobre 2026AVRUPA
03 octobre 2026AVRUPA
03 octobre 2026AVRUPA
03 octobre 2026AVRUPA
03 octobre 2026AVRUPA
03 octobre 2026AVRUPA
03 octobre 2026