en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,6020 0.39%
EURO 34,8524 0.33%
ALTIN 2.491,930,32
BITCOIN 21182074,33%
Ankara
20°

AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Çoçuk ve ergenleri hedef alan yeni tip koronavirüs mu geliyor?
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Çoçuk ve ergenleri hedef alan yeni tip koronavirüs mu geliyor?
116 okunma

Çoçuk ve ergenleri hedef alan yeni tip koronavirüs mu geliyor?

ABONE OL
avril 27, 2020 21:25
Çoçuk ve ergenleri hedef alan yeni tip koronavirüs mu geliyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çocuklarda ciddi yeni koronavirüs hastalığı ortaya çıkabilir, İngiltere doktorları yoğun bakım gerektiren sayıların arttığını bildiriyor İngiliz doktorlara göre, çocuklarda ciddi bir koronavirüs ile ilgili hastalık ortaya çıkabilir.

İngiltere’deki pratisyen hekimler, yeni durumun semptomlarını aramaya çağıran « acil bir uyarı » aldılar. Hastalığın belirtileri arasında. Hastalığın belirtileri arasında « toksik şok sendromu ve atipik Kawasaki hastalığı » ile « karın ağrısı ve gastrointestinal semptomlar » yer alır.

Sağlık Hizmetleri Dergisi raporuna göre, son birkaç haftada yoğun bakıma kabul edilen çocuk sayısında önemli bir artış olmuştur. Durum hem COVID-19 için pozitif test eden hem de yapmayan çocuklarda bulundu. İngiltere Başbakanı Boris Johnson sözcüsü Pazartesi günü yaptığı açıklamada, hükümetin haberi okuduğunu söyledi.

Daha fazla hikaye için Business Insider ana sayfasını ziyaret edin İngiltere’deki doktorlar, çocuklarda ciddi bir yeni koronavirüs hastalığı olduğunu bildirdiler ve artan sayıda şimdi yoğun bakım gerektiriyor. « Acil uyarı » son üç hafta içinde Londra’daki pratisyen hekimlere gönderilen « yoğun bakım gerektiren çok sistemli enflamatuar hastalığı olan her yaştan çocuk sayısında belirgin bir artış » uyardı .

Uyarı, « Birleşik Krallık’taki çocuklarda ilişkili bir enflamatuar sendromun ortaya çıktığı ya da henüz tanımlanmamış bir başka bulaşıcı patojen olabileceği konusunda artan bir endişe olduğu konusunda uyardı. , bu vakalarla ilişkili. Pediatrik Kritik Bakım Derneği tarafından gönderilen ayrı bir uyarı, HSJ’ye göre doktorları « lütfen bu belirtileri olan çocuklara acilen yönlendirin » diye çağırıyor.

Durum hem koronavirüs için pozitif test eden hem de yapmayan çocuklarda bulundu. Hastalığın belirtileri « toksik şok sendromu ve çocuklarda şiddetli COVID-19 ile uyumlu kan parametrelerine sahip atipik Kawasaki hastalığı » yanı sıra « karın ağrısı ve gastrointestinal semptomlar » ve « l’dir. ‘kalp iltihabı’. “Bunun, SARS-CoV-2 PCR enfeksiyonu pozitif olan çocuklarda ve PCR negatif olan çocuklarda görüldüğü bildirilmiştir.

Önceki SARS-CoV-2 enfeksiyonunun serolojik kanıtı da gözlenmiştir.  » Şimdiye kadar, koronavirüs pandemisi yaşlı hastaları orantısız bir şekilde etkilemiştir ve çocuklarda henüz bilinmeyen bir hastalık olarak bunun toplam vaka sayısı azdır. Bununla birlikte, Pediatrik Yoğun Bakım Derneği, kökenini belirlemek ve yayılmasını sınırlamak için hastalığın yeni vakalarının « erken tartışılması » çağrısını yaptı.

Rapor, İngiltere Başbakanı Boris Johnson’un Mart ayında başlayan ulusal hacizden sonra ülke genelindeki okulları yeniden açma baskısı altına girmesiyle geliyor. Rapor hakkında sorulduğunda, Johnson sözcüsü Pazartesi günü yaptığı açıklamada, « raporların kesinlikle farkındayız ve Sağlık Bakanlığı bunu inceliyor. » Dedi.

Seval Aksan / AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP