en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5982 0.37%
EURO 34,8054 0.19%
ALTIN 2.494,050,40
BITCOIN 21111815,50%
Ankara
16°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Baba kız el ele kampanyası Amima Kökten ve Halis Kökten yardım kampanyası zincirine el attı
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Baba kız el ele kampanyası Amima Kökten ve Halis Kökten yardım kampanyası zincirine el attı
447 okunma

Baba kız el ele kampanyası Amima Kökten ve Halis Kökten yardım kampanyası zincirine el attı

ABONE OL
avril 11, 2022 16:14
Baba kız el ele kampanyası Amima Kökten ve Halis Kökten yardım kampanyası zincirine el attı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ele ele projesi altında sağlık personeline yardım amaçlı bir kampamya yürütmekteyiz. Bilindiği gibi acil serviste çalışan personel günde sıksık ellerini yıkamaktadır ve uzun vadede sağlık problemi yaşamaktadırlar. Son günlerde korona virüs sebebiyle ülkenin sağlık sektörü yavaş yavaş krize doğru yürümektedir.

Çeşitli hastaneler halka yönelik yardım kampanyası başlatmıştır. Hükümet bölgesel yönetiminin verdiği kargaşalık yüzünden Belçika sağlık sektörü kara günler bekliyor. Halk tarafından bazı yardım amaçlı kampanyalar yürütülmektedir.

Kimi kurumlar tıbbı malzeme hibe ederken, vatandaşlar kendi bünyesinde ve bazı dernekler yardım amaçlı gerek hastanelere gerek personele yardım elini uzatmakyadır. Baba kız el ele kampanyası. Amima Kökten ve Halis Kökten’ bu yardım kampanyası zincirine el attı.

Amina Kökten (Thepinkmina) sosyal medyada aktifliğini insani amaçlı kullanmak arzusuna babasınıda faal duruma getirerek el ele lampanyasını başlattılar. Vatandaşa instagram ve facebook aracıyla duyuru yaparak projelerine hız kattılar.

Vatandaşlardan hastane personelimin ihtiyacı olan el kremlerini toplayıp ve hastanelere tedarik misyonunu üstlendiler. Şu an yoğun ilgi var.

Avrupanın ömde gelen krem markalarından kampanyaya büyük ilgi. Bu tür proje Fransada başlatılmış ve büyük ilgi toplamıştır. Belçikada bir ilk olarak kampanyaya vatandaşkardanda rağbet var. Baba kızın hedeflerinin Brüksel bölgesindeki hastaneler yardıma koşarak personelin en azından sağlıklı ortamda ellerine yönelik çıkacak her hangi bir sorunların önüne geçmek dediler.

Her vatandaş bu tür olağınüstü kriz durumlarında harekete geçerek vatandaşlık ve insanı sorumluluğu alması gerektiğimi vurguladılar. Evde kal kampanyasının iyi gittiğini ve boşuboşuna beklemektense faydalı olalım fikriyle yola çıktıklarının getirdiği verimli kampanyasını seve seve yürüttüldüğünü belirttiler.

Kampanyaya katılmak isteyem tüm vatandaşları 0460973638 numaradan arayabileceklerini veya thepinkmina@gmail.com belirttiler.https://www.instagram.com/p/B-pIS83H_RE/?igshid=nc3v6xnuldkz

Bilgin Ozcifci / AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP