DOLAR 45,2107 -0.1%
EURO 53,1296 -0.04%
ALTIN
BIST %
BITCOIN 34419610,45%
Ankara
18°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

m/main/wp-content/uploads/2025/05/Aydin-Saglam-Sigorta-2-scaled.jpg">
14 Gün karantina altında tutuluyorlar…
226 okunma

14 Gün karantina altında tutuluyorlar…

ABONE OL
mars 19, 2020 20:55
14 Gün karantina altında tutuluyorlar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçiliği,  Corona virüsü(Covid 19) hakkında,tüm dünyada alınan tedbirlere bağlı olarak Türkiye’de alınan tedbirleri de hatırlatarak,Türk vatandaşlarını uyardı..
Yapılan duyuruyu okurlarımız ile paylaşıyoruz:

“VATANDAŞLARIMIZA ÖNEMLİ DUYURU
COVID-19 salgını nedeniyle pek çok ülkede, sınırların kapatılması, hava ve karayolu ulaşımlarının askıya alınması, ülkelere girişlerde sağlık raporu ibraz edilmesi, riskli bölgelerden gelen yabancıların kabul edilmemesi ya da ülkeye girişlerini takiben 14 gün karantina/gözetim altında tutulmaları gibi tedbirlere başvurulmaktadır.
Farklı ülkeler üzerinden Türkiye’ye gelme teşebbüsünde bulunan vatandaşlarımızın sınırların kapanmış olmasından dolayı bazı ülkelerde mahsur kalabildikleri dikkate alınarak, vatandaşlarımızın ülkeler aşırı seyahat etmeden önce geçecekleri ülkelerdeki mevcut uygulamalar hakkında bilgi edinmelerinde fayda görülmektedir.
Saygıyla duyurulur. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP