en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,6405 0.38%
EURO 34,8669 0.18%
ALTIN 2.493,680,38
BITCOIN 20716513,42%
Ankara
18°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Belçikada Ülkücüler, Anvers’te Muhtesem Bir Şölende buluştu..
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Belçikada Ülkücüler, Anvers’te Muhtesem Bir Şölende buluştu..
177 okunma

Belçikada Ülkücüler, Anvers’te Muhtesem Bir Şölende buluştu..

ABONE OL
décembre 25, 2017 21:22
Belçikada Ülkücüler, Anvers’te Muhtesem Bir Şölende buluştu..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belcika,nin Anvers sehrinde düzenlenen  ‘Ülkü şöleni’muhtesem bir  katılım oldu.

Belçika Türk Federasyon Genel Başkanı Ömer Zararsız, Avrupa Türk Konfederasyonu  Genel Başkanı Cemal Çetin ile ocak başkanları ve eski başkanların katıldığı ‘Ülkü şöleni’ adlı gecenen konuk sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan’a büyük  ilgi gösterildi.
Ülkü Şöleni Gecisi, büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Başbuğ Alpaslan Türkeş ile tüm şehitler adına saygı duruşunu takiben birlikte İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.
Daha sonra Belçika Türk Federasyonu Genel Başkanı Ömer Zararsız ve Avrupa Türk konfederasyonu Genel Başkanı Cemal Çetin,birer selamlama konuşması yaparak,’ Ülkücü hareketin  iri,diri ve bir olduğunun altını çizerek, Ülkücü hareket davasının takipçisidir’diyerek, birliktelik mesajı verdiler.
Daha sonra sanatçılar Yusuf Ardıçlar,Necla Çakmakçı’nın sahne alması ile birlikte gece  renklendi. Ardından sevilen Türk Halk Müziği sanatçısı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı.. Mustafa Yıldız Doğan ile birlikte ‘Türkiyem’ adlı türkü birlikte söylendi.
Geceye büyük ilgi gösteren ve Ülkücü  davanın temsilcileri aynı zamanda türkülerle birliktelik yaparak moral buldular,hasret giderdiler ve birliktelik sergilediler.

 

GUNER SAGIRKAYA

Charleroi Muhabiri

 

 

GUNER SAGIRKAYA

Charleroi Muhabiri

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP