en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,3578 0.11%
EURO 34,9839 -0.29%
ALTIN 2.323,880,20
BITCOIN 22818871,33%
Ankara
16°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

147 okunma

Afyonkarahisarin yeni Valisi Emirdagi Ziyaret etti

ABONE OL
juillet 13, 2017 08:59
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afyonkarahisar’daki göreve başlamasının hemen ardından bir yandan kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirirken, bir yandan da ilçe ziyaretlerinde bulunan Vali Tutulmaz ilçeler hakkında brifing aldı.

Programları dahilinde Emirdağ, Bolvadin, Sultandağı, Çay ve Çobanlar ilçelerine ziyarette bulunan Vali Tutulmaz, Kaymakamlar ve Belediye Başkanları ile ilçe protokolü tarafından karşılandı.

İl müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyaretlerde kaymakamları makamında ziyaret eden Vali Tutulmaz, ilçelerin eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, yol, alt yapı ve üst yapı çalışmaları ile güvenlik ve asayiş konuları hakkında bilgiler aldı.

Ziyaretler sırasında çalışma prensipleri hakkında konuşma yapan Vali Mustafa Tutulmaz; “Hepimiz işlerimizi en iyi şekilde yapmak için eğitimler aldık. Bizler bilgi, tecrübe ve birikimlerimiz ile birçok insanın güvenini kazanarak bu makamlara geldik. Sorumluluğunu üstlendiğimiz makamlara takdirle geldik. Çünkü bizler görevimizi başka illerde ve hatta başka ilçelerde yapabilirdik. Takdir gördüğümüz kişilere karşı mahçup olmamamız açısından ve vatandaşa hizmet etmek açısından öncelikli sorumluluklarımız var. Bu sorumluluğu yerine getirmemiz lazım. Öncelikle vatandaşa en iyi şekilde hizmet etmek zorundayız. Görevlerimizi yerine getirirken empati yapacağız. Bizler ilçe halkının, il halkının yerine kendimizi koyacağız. Hangi konumda olursak olalım ve hangi makamı temsil edersek edelim, öncelikle sorumlu olduğumuz vatandaşın yerine kendimizi koyacağız. Bilhassa sabahları kalktığımızda kendimize soracağız buranın yöneticisi, idarecisi ve sorumlusu nasıl hareket etmeli diye soracağız. Sabah mesaiye ne zaman gelinmeli, nasıl çalışılmalı ve kontroller yapmalımı yapmamalımı bunu kendimize samimi bir şekilde soracağız.” dedi.

Ben her sabah empati yapıyorum diyerek sözlerine devam eden Vali Tutulmaz; “Bugüne kadar çok faydasını gördüm. Empati yapmanın öncelikli olarak iki tane faydası var. Makamlar insanların başını döndürebilir. Makamın küçüklüğü ve büyüklüğü önemli değil. İnsan ‘biz neymişiz’ diyebilir. Empati yapmak bu düşüncenin önünde bir engeldir. İkincisi de bizim daha çok çalışmamızı sağlar. Kişiler kendine bu soruyu sorarlarsa makamların halka hizmet için var olduğunu daha iyi anlayacaklardır. Yoksa makamın gücüne, konumuna ve yetkilerine dayanarak kendilerini büyük görürler. Demek ki empati yapacağız. İkinci bir önemli hususta mesai saatleridir. Bizler mesai saatlerine çok dikkat etmeliyiz. Çok çalışmak zorundayız. Çünkü çalışmayan ülkeler başkaları tarafından yönetilmeye mahkumdur. Çalışmayan, üretmeyen ve kendisini geliştirmeyen ülkeler karışmaya, parçalanmaya ve yok olmaya mecburdur. Bizler burada çok çalışacağız. İlçeler ilçelerde, iller illerde ve ülkemizin dört bir yanında en iyi şekilde görevlerimizi yerine getirmek ve ülkemizi daha güçlü hale getirmek zorundayız. Bu nerede, hangi konum veya mevkide olursak olalım daima geçerlidir. İşi ciddiye alacağız. Böylece ilimizi ve ülkemizi kalkındırabiliriz. Ülkemizin her yerine büyük yatırımlar yapılmaktadır. Bu yatırımları giderek artırmalıyız. Mevcudu korumak yerine, mevcudu daha ileriye götürmemiz lazım. Bu bir vebaldir. Tüm insanların ve hatta dağda çobanlık yapan kişinin hakkını gözetmemiz lazım. Daha fazla gayret içerisinde olup daha fazla çalışacağız. Bu yolda da bazı güçlüklerle karşılaşabiliriz, ama bunlar bizi yıldırmamalıdır. İnşallah hep birlikte başarılı hizmetler yapacağız.” dedi.

İlçelerdeki başarılı çalışmalardan dolayı emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Tutulmaz, ilçelerin kalkınması ve gelişmesi için Valilik olarak her türlü desteğin verileceğini kaydetti.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP