DOLAR 44,8803 0%
EURO 52,7474 -0.21%
ALTIN
BIST %
BITCOIN 3317368-2,33%
Ankara
11°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

m/main/wp-content/uploads/2025/05/Aydin-Saglam-Sigorta-2-scaled.jpg">
İDİL ÇELİKER’DEN KONFERANS
1975 okunma

İDİL ÇELİKER’DEN KONFERANS

ABONE OL
février 25, 2026 18:00
İDİL ÇELİKER’DEN KONFERANS
1

BEĞENDİM

ABONE OL
 Eğitim, kültür ve sanat alanlarında Eskişehir’in tanınmış eğitimci/sanatçısı İdil Çeliker, birçok alanda toplum yararına etkinlikler düzenleyen Küllüoba Doğa Derneği tarafından düzenlenen ,  « Ɓilinçaltımızın Yaşamımız Üzerindeki Etkileri » konulu konferansını verdi. Balkan Kültür Lezzet Sanat Konağında gerçekleştirilen program, kalabalık bir dinleyici kitlesi tarafından yoğun ilgi gördü.
   Çeliker konferansında; telkin teknikleri, geçmişten günümüze şifalanma çalışmaları, bunların kullanım alanları, insan sağlığı üzerindeki iyileştirme  etkileri ve çeşitli bağımlılıkların tedavisinde kullanılmasına yönelik  bilimsel  yöntemlerle ilgili açıklamalar yaptı. Bu konularda yaşanmış örneklerin tahlil ve yorumlarının yapıldığı etkinlik, sorulan dinleyici sorularının cevaplandırılmasıyla dikkat çekti.
     Küllüoba Doğa  Derneği,  ‘Şifa Olsun’ grubunun yöneticisi olan İdil Çeliker,  ilerde yapılacak toplantılarda konun farklı yönleriyle ele alınacağını belirtti. Çeliker, katılımcılara tek tek teşekkür ederek programda hazır bulunan Şair/Yazarlar Ahmet Urfalı ve Güngör Kibaroğlu ve Ressam Kadriye Savaş dostlarına şükranlarını sundu.
      Küllüoba Doğa Derneği Başkanı Orhan Bican, bu etkinliğin bir dizi program dahilinde her ay devam edeceğini söyleyerek katılımcılara ve İdil Çeliker’e teşekkür etti.
İDİL ÇELİKER         /         AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP