HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL – BİLGİN ÖZÇİFTÇİ – AVRUPA PRESS- BELÇİKA
Eskişehir’de Birlik – Haber Sen genel kurulunda Vedat Baysal başkanlığa seçildi. Birlik-Haber Sen genel kurulu Eskişehir Gülay Kanatlı Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapıldı.
Genel Kurul açılışında Birlik Haber Sen Eskişehir Şube Başkanı Vedat Baysal, genel kurulun açılışında yaptığı konuşmasında, ‘’21 yıllık sendikal faaliyetleri içerisinde, çeşitli görevlerde bulunarak görev yaptım. Bugün başkan adayı olarak karşınızdayım. Sizlerin teveccühü ve desteğiyle göreve geldiğimizde, bundan sonraki süreçte sendikal anlayışımızdaki amacımız: Adil olmayı, hoşgörüye dayalı, hakkı, hakikati bilen, gönüllere girmeyi hedef edinen, mazlumun ve mağdurun yanında olmayı görev edinen sendikacılık anlayışı olacaktır. Bizler, yeni dönemde genç ve dinamik yeni ekibimizle, bu prensipler dâhilinde hareket edeceğiz’’ dedi.
Birlik Haber-Sen’de yapılan genel kurul sonrası; Vedat Baysal, oy birliği ile başkanlığa seçildi. Yönetim asil listesi şu isimlerden oluştu: Başkan: Vedat Baysal, Başkan Vekili: Ahmet Şükrü Dertli, Teşkilatlanmadan sorumlu Başkan Yardımcısı: Şeyma Pakel, Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı: Yasin Gündoğan, Basın ve iletişimden sorumlu Başkan Yardımcısı: Tuğçe Korkmaz Belikuşaklı, Eğitim ve Sosyal İşlerden sorumlu Başkan Yardımcısı: Emre Akdağ, Mevzuat ve Toplu Sözleşmeden sorumlu Başkan Yardımcısı: Handan Türkmen seçildiler.
HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL – BİLGİN ÖZÇİFTÇİ – AVRUPA PRESS- BELÇİKA
AVRUPA
01 juillet 2026AVRUPA
01 juillet 2026AVRUPA
01 juillet 2026AVRUPA
01 juillet 2026AVRUPA
01 juillet 2026AVRUPA
01 juillet 2026AVRUPA
01 juillet 2026