DOLAR 44,7657 0.04%
EURO 52,8738 0.07%
ALTIN
BIST %
BITCOIN 33428230,83%
Ankara
18°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

m/main/wp-content/uploads/2025/05/Aydin-Saglam-Sigorta-2-scaled.jpg">
YKKED Eskişehir Şubesi’nden, Ankara’da TBMM’nde CHP’nin Haftalık Grup Toplantısı ve Anıtkabir ziyareti
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • YKKED Eskişehir Şubesi’nden, Ankara’da TBMM’nde CHP’nin Haftalık Grup Toplantısı ve Anıtkabir ziyareti
1477 okunma

YKKED Eskişehir Şubesi’nden, Ankara’da TBMM’nde CHP’nin Haftalık Grup Toplantısı ve Anıtkabir ziyareti

ABONE OL
novembre 26, 2021 21:28
YKKED Eskişehir Şubesi’nden, Ankara’da TBMM’nde CHP’nin Haftalık Grup Toplantısı ve Anıtkabir ziyareti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği (YKKED) Başkanı Ayhan Türkseven ve emekli öğretmenlerden oluşan heyet; Eskişehir’den Ankara’ya giderek TBMM’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Haftalık Grup Toplantısı’na katıldılar. Akabinde Ankara’da Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

YKKED Eskişehir Şube Başkanı Ayhan Türkseven Ankara ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Derneğimiz üyeleri emekli öğretmenler ile birlikte Eskişehir’den Ankara’ya gittik. İlk önce TBMM’ne giderek CHP’nin Haftalık Grup Toplantısı’na katıldık ve Grup Toplantısı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nın konuşmasını dinledik. Akabinde hep birlikte Atatürk’ün Anıtkabir’ini ziyaret ettik’’ dedi.

Ankara’da bulunan Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Eskişehir CHP Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir’den gelen heyeti karşıladılar ve TBMM’nin ziyaret odasında birer konuşma yaptılar. Eskişehir CHP Milletvekili Utku Çakırözer ise şehir dışında olduğundan online olarak katıldı ve gelen heyete ‘hoş geldiniz’ dedi. Akabinde Eskişehir’den Ankara’ya giden emekli öğretmenler, Atatürk’ün Anıtkabir’ini ziyaret ettiler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL – BİLGİN ÖZÇİFTÇİ – AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP