en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5721 0.27%
EURO 34,7934 -0.03%
ALTIN 2.488,090,16
BITCOIN 20508362,69%
Ankara
18°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

FETÖ şüphelilerini Yunanistan’a çıkaran çeteye operasyon: 3 tutuklama
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • FETÖ şüphelilerini Yunanistan’a çıkaran çeteye operasyon: 3 tutuklama
106 okunma

FETÖ şüphelilerini Yunanistan’a çıkaran çeteye operasyon: 3 tutuklama

ABONE OL
novembre 4, 2019 21:32
FETÖ şüphelilerini Yunanistan’a çıkaran çeteye operasyon: 3 tutuklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne merkezli İstanbul, Sakarya ve Antalya’da, jandarma tarafından eş zamanlı düzenlenen operasyonda, başta FETÖ/PDY olmak üzere terör örgütü üyelerini yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçirdikleri iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında kamu görevlisi ve eski TSK mensuplarının da bulunduğu 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı. Haklarında yakalama kararı verilen 2 şüpheli ise aranıyor.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, başta FETÖ/PDY olmak üzere terör örgütü mensuplarını para karşılığı yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçirdikleri belirlenen şüphelilere yönelik operasyon yaptı. Edirne merkez, İstanbul, Sakarya ve Antalya’da eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda aralarında kamu görevlisi ve eski TSK mensuplarının da bulunduğu 4 şüpheli yakalanarak, gözaltına alındı.

site:sabah.com.tr fetö operasyon ile ilgili görsel sonucu

EVLERİ DE ARANDI

Şüphelilere ait evlerde yapılan aramalarda bulunan cep telefonları ve bilgisayarlar ile flaş belleklere el konuldu. Adreslerinde bulunamayan 2 şüpheli hakkında ise yakalama kararı çıkartıldı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheliden 1’i adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3’ü tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP