en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2080067-1,00%
Ankara
19°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BEN OLMAZSAM DÜNYA DÖNMEZ…
147 okunma

BEN OLMAZSAM DÜNYA DÖNMEZ…

ABONE OL
octobre 23, 2018 21:17
BEN OLMAZSAM DÜNYA DÖNMEZ…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öz güven iyidir, hatta az olunca biz eğitim veriyoruz ama başlıkta ki kadarı fazla sanırım. Oysa artık aramızda bir sürü var böyle arkadaşlardan. İş yerinde, arkadaş ortamında, aile içinde dünyanın merkezi olduğunu sananlar. Vazgeçilmez olmak mı, vazgeçilmez sanmak mı? Olabilmek önemli tabi ki, ama herkes olamıyor. Bu arkadaşlar en yakında ki bir kabristanı ziyaret etseler kimlerden vazgeçildiğini ve hayatın hala devam ettiğini hatırlarlar. Unutmalarının bize bir zararı yokta, hayatı biraz zorlaştırıyorlar. Yıllar boyunca dünya üzerinde görevden alınan ya da ölen devlet başkanları oldu ve o ülke hala varlığını sürdürüyor. Anneler evlatlarını kaybediyorlar, milyonlarca fanları olan ünlüler, dev şirketlerin ceo’ları, fikir liderleri ölüyor ve hayat devam ediyor. Öyleyse sıradan birinin kaybı çok fazla bir etki yaratmaz diyebiliriz.

Madalyonun bir de diğer yüzü var, sıradan bir fani olmalarına rağmen adeta ellerinde sihirli değnek varmış gibi hayatımıza fark katanlar. İşte onlar can, iyi ki varlar, hayatımızdan hiç eksik olmasınlar, sayıları artsın. Sabah bir günaydınları bile içimizi ısıtır, bir tebessümle güne iyi başlamamızı sağlarlar. Sorun varsa onlar daima pozitif bir bakış açısıyla çözüm arayışındadırlar. Soruna değil, çözüme odaklanırlar, empati yapabildikleri için kendinizi anlatma gereği duymazsınız. Ekip ruhu taşırlar, kendilerini değil bütünü düşünürler. Aradığınız da sorununuz olduğunu sesinizden anlarlar, anlatmanıza gerek kalmaz. Gel dediğinizde neden değil nereye derler, geleyim mi dediğinizdeyse ‘hadi’.

Eğer çevreniz de böyle biri varsa, sakın onu kaybetmeyin çünkü o giderse hayatınız da ciddi bir boşluk oluşur, eksik hissedersiniz.

Eğer böyle biri olabilmeyi başarmışsanız ne mutlu size. İyi ki varsınız, tanımıyor olsak da size minnettarız, teşekkürler. Siz vazgeçilmez olanlardansınız, ünlü biri olmanıza, çok üst düzey bir kariyere ihtiyacınız yok, sadece kendiniz olarak vazgeçilmezsiniz. Sizin huzurunuz, ruh haliniz, enerjiniz, ışığınız sadece sizi değil, tüm çevrenizi aydınlatıyor. Hem kendiniz, hem çevreniz çok şanslı. Çocuklarımızı eğitirken, onları severken, özgüven aşılarken bunları

unutmayalım. Sevgiyle kalın….

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP