en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20864230,46%
Ankara
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem evlendi
529 okunma

Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem evlendi

ABONE OL
septembre 2, 2018 07:05
Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem evlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu ile Mine Alşan ile evlendi. Nikah törenine Muharrem İnce ve Mustafa Sarıgül de katıldı.

Kerem Kılıçdaroğlu ve Mine Alşan’ın düğün töreni, dün akşam, Çankaya Belediyesi’ne ait Ahlatlıbel Atatürk Parkı’ndaki La Rossa Wedding’de yapıldı. 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde yapılması tercih edilen düğün, sade bir kokteyl ve nikâh töreni yapılarak gerçekleştirildi. Kılıçdaroğlu ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu, misafirlerini kapıda karşıladı.

Eski başkanlar şahit

Çiftin

nikâhını, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Nikâh şahitliklerini ise; eski CHP genel başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, tutuklu milletvekili Enis Berberoğlu’nun eşi Oya Berberoğlu ile Prof. Dr. Yılmaz Çapan yaptı. Nikâh cüzdanını geline veren Öymen, “Partinin bir ilkesi olarak, pozitif ayrımcılık gereği, nikâh cüzdanını geline veriyorum” dedi. Törene, Kılıçdaroğlu ve Alşan ailelerinin yanı sıra; eski ve yeni milletvekilleri ve partililerin de arasında bulunuğu binden fazla davetli katıldı. Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de törende bulunurken, düğünde davetlilere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışta bulunulduğunu belirten ayraç ve magnetler dağıtıldı.
 
 
Geçen yıl 9 yıldır birlikte olduğu Mine Alşan ile nişanlanan Kerem Kılıçdaroğlu, nişan sonrası Sivas’ta kısa dönem askerlik yapmıştı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP