DOLAR 47,5312 0.03%
EURO 54,7274 -0.17%
ALTIN
BIST %
BITCOIN 30324890,90%
Ankara
30°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

m/main/wp-content/uploads/2025/05/Aydin-Saglam-Sigorta-2-scaled.jpg">
Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nu Fransız Atlet Abraham Kiprotich Kazandı
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nu Fransız Atlet Abraham Kiprotich Kazandı
297 okunma

Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nu Fransız Atlet Abraham Kiprotich Kazandı

ABONE OL
novembre 19, 2017 07:35
Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nu Fransız Atlet Abraham Kiprotich Kazandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vodafone 39. İstanbul Maratonu’nu Etiyopya asıllı Fransız atlet, Abraham Kiprotich kazandı. Kadınlarda ise Kenyalı atlet Ruth Chepngetich birinci oldu

Anadolu yakasından start alan Avrupa yakasında son bulan ve dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan organizasyon, maraton gerçekleştirildi. Erkeklerde kazanan 2 saat 11 dakikalık süresiyle ile Abraham Kiprotich kazandı. Kadınlarda ise Kenyalı atlet Ruth Chepngetich birinci oldu.

İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER VARDI

39. Avrasya Maratonunda halk koşusuna katılan vatandaşlar renkli görüntüler verdi. Bazı vatandaşlar köprü üzerine bağdaş kurarak kahvaltı yaptı. Öte yandan, bir sokak köpeği de maratona katılanlara eşlik edince ilginç görüntüler oluştu.

KAHVALTI YAPTILAR

39. Avrasya Maratonunda halk koşusunun başlamasıyla birlikte 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde ilginç görüntüler oluştu. Bazı vatandaşlar kahvaltılıklarıyla köprüye geldi.


Köprü ortasında peynir, zeytin, simit yemeye başlayan vatandaşlar ilginç görüntüler oluşturdu. Kahvaltı yapan vatandaşlar boğaz manzarasıyla çay içmenin keyfini yaşadı. Kahvaltı yapan vatandaşlar, « İlk kez katılıyoruz. Bir daha nasip olmaz diye kahvaltı yapıyoruz » dedi. Öte yandan, bazı vatandaşlar da Bebek arabasındaki bebekleriyle koşuya katıldı. Kalabalığı gören bir sokak köpeği de vatandaşların peşine takıldı. Bu da ilginç görüntülerin oluşmasına neden oldu. Daha önceki yıllarda köprünün sallanması nedeniyle panik yaşanmıştı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP