en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,3769 0.17%
EURO 35,0379 -0.17%
ALTIN 2.324,770,24
BITCOIN 2264318-0,41%
Ankara
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

ERDİNÇ UTKU : KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA
293 okunma

ERDİNÇ UTKU : KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA

ABONE OL
septembre 18, 2017 18:44
ERDİNÇ UTKU : KAMUOYUNA ZORUNLU AÇIKLAMA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

EVET CHP BELÇİKA BİRLİĞİ İÇİN ÇÖZÜM ÜÇÜNCÜ BİR ADAY BAŞKANLIĞINDA TEK LİSTEDİR

CHP Belçika Birliği’nin 15 Eylül Pazar günü yapılan genişletilmiş yönetim kurulu toplantısında toplantıyı yöneten İrfan Öztop tarafından “eski başkanların tekrar aday olmaması, yeni bir isim başkanlığında seçime gidilmesi” önerisi getirilmiştir. Orada bulunanlardan bazılarının benim adımı dillendirmeleri üzerine aday olmadığımı belirttim. Daha sonra da gelen taleplere “üçüncü, birleştirici bir kişi başkanlığında tek liste ile seçimlere gidilmesinin çözüm olacağı” görüşümü yineledim.

Kesinlikle aday olmadığımı projelerim olduğunu, ancak iki eski başkan da dahil olmak üere tüm tarafların anlaşması ve talep etmesi halinde görevden kaçamayacağımı bildirdim.

Facebook’ta yaptığım genel kurul duyurusunda ise “CHP BELÇİKA BİRLİĞİ 15 EKİM’DE YENİ YÖNETİMİNİ BELİRLİYOR
CHP Belçika Birliği’nin 15 Ekim Pazar günü yapılacak olan olağanüstü genel kurulunda, birliğin kuruluş amaçlarını hatırlayarak Belçika’ya donuk olumlu, kaynaştırıcı ve bütünleştirici çalışmalar yapmak üzere harekete geçmesini umuyor, elini taşın altına sokacak ve sorumluluk alacak tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Çözüm, biran önce gençlik kolu oluşturulması, kadınlar kolunun güçlendirilmesi ve parti okulu düzenlenerek yeni kadrolar yetiştirilmesinde yatıyor.
Bu bayrak yarışında birlik ve beraberlik meşalesini eline alacakları tüm CHPlilerin desteklemesi ve genel kurulda umut yeşertilmesi tek dileğim. Şimdiye kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diyerek görüşü belirttim.

En son Referandum Hayır Kampanyası koordinasyonunda da gösterdiğim gibi benim CHP’ye katkıda bulunmak için herhangi bir koltuğa veya etikete ihtiyacım yok. Yönetime kim gelirse gelsin her zaman CHP için katkıda bulundum. Koltuk ve etikete endeksli biri olmadığım için gelecekte de yöneticilere katkı yapar destek olurum.

Kamuoyuna saygıyla duyururum.

Erdinç Utku

CHP Belçika Birliği kurucusu

İLGİLİ ŞAHSA ÖZEL:

Durum böyleyken medya tetikçileri uyduruk haberler yapmaya başlamış bile. Meslektaşlarını kaydedip internetten yayınlayan, dün iyi dediğine etik dışı davranışlarına eleştiri yaptığım ve uyardığım için kızarak şimdi kötü diyen her devrin ve herkesin tetikçisi bir şahsiyet döktürmüş yine. “CHP Belçika Birliği’nde hiçbir zaman başkanlık yapmadığım” gibi maddi hataların ve uyduruk varsayımlara dayalı bilgilerin olmadığı doğru bir haber yapmanın yolu tarafları arayıp görüşlerini almaktan geçerdi.

Dün benim için “Genel anlamda bu gelişmeler ışığında örgütlenmeye çalışan CHP Belçika Birliği Başkanlığı için adı geçen Erdinç Utku Belçika’da yaşaya Türkler tarafından yakından tanınıyor. Kendisi Sosyal-Demokrat çizgide ve oldukça geniş bir kitle tarafından kabul görmüş bir isim.” diyen tetikçi şimdi aniden bana yeni bir profil çizmiş. İyi ki arşiv var J

Ha bu arada bu arkadaş Cumhuriyet gazetesine operasyon yapıldığında Balbay’ın aylar önceki açıklamasını arşivden çıkarıp yayınlayan ve kendince algı oluşturmaya çalışan biri. Tabii  güneş balçıkla sıvanmıyor, basın yayın ilkelerini hiçe sayarak algı oluşturmaya çalışmak ve rüzgarın estiği siyasi yöne doğru dümen kırmak yerine gazetecilik ilkelerini uygulamak daha yerinde olurdu. Bu durumda bu arkadaşı kendi başkanı olduğu BELÇİKA TÜRKÇE MEDYA BİRLİĞİ etik kuruluna şikayet etmek mi lazım?  Evrensel basın yayın ilkelerine uymayan biri,  şimdi kendi tüzüğüne uyar mı dersiniz? Tüzük ihlalleri gerekçesiyle istifa eden arkadaşlara sormak lazım en iyisi bunu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP