en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,6371 0.44%
EURO 35,0973 0.27%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN 20369231,45%
Ankara
16°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu askere gitti
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu askere gitti
229 okunma

Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu askere gitti

ABONE OL
septembre 16, 2017 08:17
Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu askere gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu, askerlik hizmetini yerine getirmek üzere Sivas’taki birliğine teslim oldu. Kılıçdaroğlu, 6 Ekim’de yemin edecek.

Ankara’dan karayoluyla Sivas’a hareket eden Kılıçdaroğlu, saat 16:00 sularında minibüsle Sivas 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı General Şükrü Kanatlı Kışlası önüne geldi.

Birliğine araçla gelen Kerem Kılıçdaroğlu‘na, annesi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP İl Başkanı Ulaş Karasu, nişanlısı Mine Alşan ve partililer eşlik etti. ODTÜ’de Sosyal Bilimler Enstitüsü Asya Çalışmaları alanında yüksek lisans öğrencilerine part-time ders veren 34 yaşındaki Kerem Kılıçdaroğlu birliğine gelince araçtan eşyalarını aldı.

Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Kerem Kılıçdaroğlu « Sağ olun » dedi.

Birliğine teslim olduktan sonra giriş işlemleri yapılan Kerem Kılıçdaroğlu, daha sonra askeri kamuflaj kıyafetini giydi.

Bir süre yakınları ile tugayın bahçesinde sohbet eden Kerem Kılıçdaroğlu, daha sonra annesi Selvi Kılıçdaroğlu, yakınları ve nişanlısı Mina Alşan’ı, nizamiye kapısına kadar getirerek uğurladı.

İlk kez kamuflaj ile görüntülenen Kılıçdaroğlu, yakınlarının minibüs ile nizamiyeden ayrılmasının ardından birliğine döndü. Yakınları da herhangi bir açıklama yapmadı.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP