DOLAR 44,7476 0.04%
EURO 52,8417 0.06%
ALTIN
BIST %
BITCOIN 33407440,51%
Ankara
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

m/main/wp-content/uploads/2025/05/Aydin-Saglam-Sigorta-2-scaled.jpg">
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Vekaletle Kurban Bedelini Açıkladı…
235 okunma

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Vekaletle Kurban Bedelini Açıkladı…

ABONE OL
août 1, 2017 08:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’de 275 merkezde, yurt dışında 135 ülke ve 400 bölgede, yaklaşık 275 bin hisse kurban kesimiyle ilgili planlamaları yaptıklarını bildiren Mustafa Tutkun, « Türkiye’den vekalet vermek isteyen vatandaşlarımızın yurt içinde kurbanlarının kesilmesi için 850 lira, yurt dışında kurban vekaleti için ise 600 lira bedel belirlendi. Yurt dışından kurban vekaletlerini verecek vatandaşlarımız ise 150 avro üzerinden belirlenen rakamlarla, vekaletlerini TDV’ye ulaştırmış olacak. » diye konuştu.

« DÜNYANIN DÖRT BİR TARAFINDAKİ MÜSLÜMANLARA ULAŞTIRACAĞIZ »

Vakfın kurban organizasyonunun sadece kurban kesimi ve et dağıtımı şeklinde planlanmadığına işaret eden Tutkun, bu organizasyon sayesinde dünyanın dört bir tarafındaki Müslümanlara bayram coşkusunu, heyecanını yaşatmayı hedeflediklerini vurguladı.

Yapılan organizasyonların yerinde izlendiğini anlatan Mustafa Tutkun, kesimlerin, doğru ve İslami usullere uygun yapıldığını kaydetti.

—————VEKALET NASIL ULAŞTIRILACAK…

Vatandaşların bu yıl da vakfa bağışlarını güvenle yapabileceğini belirten Tutkun, « www.diyanetvakfi.org.tr » adresi, online bankacılık sistemi, anlaşmalı banka, PTT ile TDV il ve ilçe şubeleri, müftülükler ya da mahallelerdeki din görevlileri aracılığıyla vekaletlerin vakfa ulaştırılabileceğini bildirdi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP