en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,4641 -0.1%
EURO 34,7550 -0.64%
ALTIN 2.435,68-0,01
BITCOIN 2062557-2,02%
Ankara
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

Belçika Türk Dernekleri Birliğinden ailelerini destekleyen bir proje başlatıyor
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Belçika Türk Dernekleri Birliğinden ailelerini destekleyen bir proje başlatıyor
174 okunma

Belçika Türk Dernekleri Birliğinden ailelerini destekleyen bir proje başlatıyor

ABONE OL
novembre 2, 2017 14:11
Belçika Türk Dernekleri Birliğinden ailelerini destekleyen bir proje başlatıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belçika Türk Dernekleri Birliği, gecelekte daha iyi ihtimaller sağlamak için gençleri ve ailelerini destekleyen bir proje başlatıyor.

Belçika Türk Dernekler Birliğinden Hatice Karakaya’nın öncülüğünde başlatılan proje kapsamında ozellikle genclere ve Ailelere yonelik bir proje oldugunu belirten Hatice Karakaya Proje icin sunlari ifade etti.

Projemiz Koning BoudewijnStichting tarafından desteklenerek hedefimiz gençlerin hem kişisel hem de mesleki olarak kendine olan güvenini ve gelişimini güçlendirmek. Gençlere kendi yeteneklerini bulmalarında ve bu yeteneği ve hayallerini gerçekleştirmeye gidebilecekleri yolda yardımcı olacağız. Proje aynı zamanda gençler ve ailelerin arasındaki ilişkiyi yenilemek ve güçlendirmek üzerine yoğunlaşıyor. Anne babaların da bu projeye katkıları çok büyük olacak. Çocukların üstesinden gelmenin neden bu kadar zor olduğunu inceleyerek onlar hakkındaki endişeleri ortadan kaldırıyoruz. Birlikte, yaşadıkları dünyaya bakıp, onlar için neyin daha önemli olduğuna, neden bahsettiklerine bakarak gençleri daha iyi anlamaya çalışıyoruz. Onların görüşleri neler? Ve neden böyle düşünüyorlar? Ailelere hem kendileri hem de gençler için yardım ve destek sağlayacağız. Faaliyetimiz 9 Kasim saat 09u30da Neuseplein LDC De Thuishaven basliyacaktir. Konusmamiz Emel Isci(Klinik Psikolog) tarafindan olacaktir. Daha fazla bilgi icin Hatice Karakaya ile iletisime gecebilirsiniz : 0489 38 38 38

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP