Bilgin Ozcifci / BRUKSEL
Değişen Dünya ve Helal Kesim ET :
1976 yılında ilk
» Türk » Kasabını açtığımda , işler ağır , aksak giderken , bir » Gazeteci » Arkadaşım , » Gazeteye ilan verelim , O zaman senin Kasap Dükkanını herkes görür , okur, gelirler , seninde Müşterin artar » deyince , günlük Gazeteye İlan vermeye başladık . İlan etkisini gösterdi, Diplomatik Misyonda çalışan , Ateşesinden , Konsolosuna , Brüksel NATO da çalışan , Subayından tutta , sifil çalışan memuruna kadar , hepsi müşterimiz oldu.
Bunlarla beraber bir Müşterimiz daha oldu , Eski » Galatasaray » Başkanı Ünal Aysalın ,
Güzeller güzeli Hanımı
» AHU » Hanım . Öyle bir güzelki , her tarafından Zerafet ve Asalet akıyor
Bu Kadın sayesinde üç, beş , Kuruş para kazanmaya başladık .
Günlük O kadar çok ET alıyorki , birgün dayanamadım sordum
» Ahu hanım Düğün mü ediyorsun » diye sorunca
» Hayır bize çok misafir geliyor » diye cevap vermişti . Daha sonra öğrendimki meğer Kocası » Ünal Aysal » Gemileri olan , bünyelerinde en az 100 kişi çalışan ünlü bir Demir Tüccarıymış .
Sayelerinde çok Ekmek yedik , Allah Razı olsun.
İlerleyen yıllarda » Watelo » daki Villasında bizim » Arif Biçerle » gider KOÇ keserdik.
Taa o zamanlar bize ET , Kıyma , almaya gelen müşteriler , Kafamızın Etini yiyorlardı » Senmi kesiyorsun , Helal mı » diye.
Şimdi şöyle bakıyorumda , Türkiye Dışarıdan Dondurulmuş , yıllarca bekleyen ET ithal ediyor , bunu Türk milleti NE Eti , ne zaman , kim tarafından kesildi , Helalmı, Haram mı sormadan alıp yiyorlar , tabi Eti bulabilirlerse.
Değişen Dünyada bu tür
Değerlerin hepsi Hikaye oldu. Yapay Zeka gerici , çağ dışı kalmış Zihniyetin » ARI KOVANA » Çomak soktu » Zehir içmiş Yılan gibi , sağa , sola saldırıyorlar .
Rustem Cekic
4/8/ 2026 BXL
Rustem Cekic / AVRUPAPRESS