DOLAR 44,8950 0.23%
EURO 52,8913 -0.09%
ALTIN
BIST %
BITCOIN 3372496-2,33%
Ankara

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

m/main/wp-content/uploads/2025/05/Aydin-Saglam-Sigorta-2-scaled.jpg">
Dünya Motokros Şampiyonası heyecanı Afyonkarahisar’da başladı
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Dünya Motokros Şampiyonası heyecanı Afyonkarahisar’da başladı
1366 okunma

Dünya Motokros Şampiyonası heyecanı Afyonkarahisar’da başladı

ABONE OL
septembre 4, 2021 10:22
Dünya Motokros Şampiyonası heyecanı Afyonkarahisar’da başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Afyonkarahisar’da düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası’nın (Bitci MXGP of Turkey) 8. ayak organizasyonu başladı.

Afyon Motor Sporları Merkezi’nde iki kategoride serbest antrenman ve sıralama turlarıyla başlayan organizasyonda, ilk gün Dünya Kadınlar Motokros Şampiyonası’nın (WMX) yanı sıra Avrupa Motokros Şampiyonası (EMX Open) yarışları yapılacak.

 

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

 

 

Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Ogün Baysan, Dünya Şampiyonası’nda kadınların mücadelesinin startını verdiklerini söyledi. Baysan, katılımın iyi olduğunu kaydetti.

« 120 sporcunun üzerinde bir sporcuyla dünyanın çeşitli bölgelerinden ve ülkelerinden katılım var. Günün sonunda birinci etaplarını tamamlayacak olan kadınlar ve gençler Avrupa Şampiyonasının bugün akşam üstü ikinci ayağını bitireceğiz. »

 

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

 

 

Baysan, şampiyonada iki ayak mücadelesinin Türkiye’de yapılacağını anımsattı.

« Bunun nedeni Afyonkarahisar’da yapılan bu tesisin gerçekten dünya standartlarının üstünde olması ve bütün takımların bunu talep etmesi bize çok keyif verdi. Afyonkarahisar Valiliğinin, Belediyesinin bütün emekleri, çabaları, destekleri boşa çıkmadı. Türkiye’yi gururlandıran bir yarış Türkiye’de başladı. »

 

Fotoğraf: AA

[Fotoğraf: AA]

 

 

Bitci MXGP of Turkey’in 8. ayak yarışları yarın tamamlanacak ve dereceye girenlere ödülleri verilecek.

 

Fotoğraf: AA

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP