en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5982 0.37%
EURO 34,8054 0.19%
ALTIN 2.494,050,40
BITCOIN 21111815,50%
Ankara
16°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say’ın konserinde
101 okunma

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say’ın konserinde

ABONE OL
janvier 18, 2019 22:19
Cumhurbaşkanı Erdoğan Fazıl Say’ın konserinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdogan eşi Emine Erdoğan ile piyanist ve besteci Fazil Say’ın Ankara’da gerçekleşen « Truva Sonatı » konserini izledi. Konserde ABD’li Senatör Lindsey Graham sürprizi yaşandı. Konserin diğer bir sürprizi de sahneye çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fazıl Say’ı Külliye’deki opera salonuna konser için davet etmesi oldu.


Dünyaca tanınmış sanatçı Fazil Say’ın Ankara’da gerçekleşen « Truva Sonatı » konseri sanat dünyası kadar siyaset dünyasından katılımlar da dikkat çekti. Say, geçtiğimiz ay Cumhurbaşkanı Erdogan’ı konserine davet etmiş Erdoğan ise « program uyarsa gelebilirim » mesajı vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdogan eşi Emine Erdoğan ile konsere katılırken Cumhurbaşkanlığı ve AK Parti’den de geniş bir katılım gerçekleşti. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Külliye’de kabul ettiği ABD Senatörü Lindsey Graham da konsere katıldı.

Konsere Cumhurbaşkanı Erdogan‘ın katılımı nedeniyle konserin yapılacağı salon içi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Davetliler de yüksek güvenlikten geçirilerek içeri alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan, Fazıl Say’a hediye

Konserin sonunda sahneye çıkan 
Erdoğan, Fazıl Say ‘ı tebrik etti ve Say’a Aşık Veysel’in Kara Toprak plağını hediye etti. Erdoğan, « Sevgili Fazıl bizlere bu eserleri gerçekten farklı şekilde takdim etti. Çanakkale eyvallah, 
İzmir eyvallah ama şimdi 
Ankara, İstanbul  istemem lazım. Ankara’yı Külliye’deki operada yapalım. İstanbul’da da Harbiye merkezde yapalım » diye konuştu.

Konser sonrası sohbet

Cumhurbaşkanı
Erdoğan, konser sonrası Fazıl Say ile sohbet etti.

Resmi Twitter'da görüntüle
Resmi Twitter'da görüntüle

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP