en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2062453-0,33%
Ankara
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Donald Trump ve eşi Melania koronavirüs testi pozitif çıktı!
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Donald Trump ve eşi Melania koronavirüs testi pozitif çıktı!
218 okunma

Donald Trump ve eşi Melania koronavirüs testi pozitif çıktı!

ABONE OL
octobre 2, 2020 22:25
Donald Trump ve eşi Melania koronavirüs testi pozitif çıktı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD Başkanı Donald Trump, Perşembe-Cuma gecesi, eşi Melania gibi Covid-19 testi pozitif çıktığını ve karantinaya alınacağını duyurdu.

Dünyanın önde gelen gücünün başkanı, « Bu gece First Lady ve ben Covid-19 için pozitif test yaptık, » diye tweet attı.

« Karantinaya ve kurtarma sürecine hemen başlayacağız. Bunu BİRLİKTE yapacağız! » Diye ekledi.Beyaz Saray doktoru, başkanın « iyi gittiğini ve görevlerini yerine getirmeye devam edeceğini » zaten doğruladı.

Donald Trump, 3 Kasım’daki başkanlık seçimi kampanyası için Florida’ya gidecekti, ancak gezi iptal edildi, iyileşme döneminde Beyaz Saray’da kalacak.

Daha önce, ABD Başkanı Donald Trump, yakın bir ortağın pozitif testinin ardından Covid-19 sonuçlarını bekleyerek « karantinaya » girdiğini açıklamıştı.

ABD başkanı tweet attı « First Lady ve ben testimizin sonuçlarını bekliyoruz. » « Bu arada, karantina sürecimize başlıyoruz! » Dünyanın en büyük gücünün başkanı, tam olarak ne olduğunu belirtmeden ekledi.

Resmi programına göre, Beyaz Saray kiracısı o akşam Florida’da bir kampanya mitingine katılmak için Cuma günü öğleden sonra Washington’dan ayrılacak.

Tweet’inden birkaç dakika önce Donald Trump, Fox News’da yakın danışmanı Hope Hicks’in pozitif test ettiğini doğruladı. « Sadece bir test yaptım, göreceğiz. Kim bilir? » Sonuçlara atıfta bulunarak « bu (akşam » (Perşembe) « yarın sabah » (Cuma) dedi.

Hope Hicks, Joe Biden aleyhindeki tartışmaya katılmak için Salı günü Cleveland, Ohio’ya gittiğinde Başkan’la birlikte Air Force One gemisindeydi. Ayrıca Çarşamba günü bir kampanya mitingi için Minnesota’yı ziyaret ettiğinde onunla seyahat etti.

« Çok çalışıyor » dedi. « Sık sık maske takıyor ama testler pozitif çıktı, » diye ekledi ve « First Lady gibi Hope’la çok zaman geçirdiğini » sözlerine ekledi.

Yakın çevre ABD başkanı, bu testlerin kesin sıklığı bilinmese de düzenli olarak Covid-19 testlerine başvuruyor. « Batı Kanadı » nda çalışan işbirlikçiler, oraya giden veya başkanla seyahat eden gazeteciler gibi günlük olarak test ediliyor.

Emlak patronunun kampanya ekibine 2016’nın başlarında katılan Hope Hicks, başkanın yakın çevresinin bir parçası. Beyaz Saray’ın prestijli iletişim direktörü pozisyonunu işgal ettikten sonra, Pennsylvania Bulvarı’na dönmeden önce Fox haber kanalının başında olan Fox grubuna katılmak için görevinden bir süre ayrıldı.

Medyada sağduyulu, ancak perde arkasında çok etkili olan bu eski model, New York’ta Ivanka Trump için çalışmış olan bu eski model, her zaman – göze çarpacak şekilde – onun hakkında en ufak bir çekinceyi dile getirmeyen başkanın kulağına sahipti.

Salgın, dünyanın açık ara en yaslı ülkesi olan Amerika Birleşik Devletleri’nde bugüne kadar 207.000’den fazla insanı öldürdü. Salgının yönetimi, Donald Trump’a sadece rakiplerinden değil, aynı zamanda bilim adamlarından ve kendi kampındaki bazı seçilmiş yetkililerden de çok güçlü eleştiriler aldı.

Karışık ve kafası karışmış sinyaller göndermekle, aynı zamanda bu virüsün yol açtığı yıkım karşısında şefkat eksikliği göstermekle suçlanıyor. Anketler üzerine yapılan anketler,

Amerikalıların çok büyük bir çoğunluğu onun bu cephedeki eylemini ciddi şekilde yargılıyor. Gazeteci Bob Woodward’a verdiği bir dizi röportajdan yola çıkarak salgını en aza indirgemekle suçlanan Donald Trump, son haftalarda bu konuda kendisini bir kez daha zor durumda buldu.

Sevalgönderdi9 saat önce

Seval Aksan / AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP