en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,6371 0.44%
EURO 35,0973 0.27%
ALTIN 2.511,471,11
BITCOIN 20369231,45%
Ankara
16°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Belcikada Horeca işletmelerinin mali durumlarını iyileştirmelerine izin vermek için, alkollü içecekler hariç tüm hizmetlerde KDV 31 Aralık 2020’ye kadar% 6’ya düşürülecektir
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Belcikada Horeca işletmelerinin mali durumlarını iyileştirmelerine izin vermek için, alkollü içecekler hariç tüm hizmetlerde KDV 31 Aralık 2020’ye kadar% 6’ya düşürülecektir
184 okunma

Belcikada Horeca işletmelerinin mali durumlarını iyileştirmelerine izin vermek için, alkollü içecekler hariç tüm hizmetlerde KDV 31 Aralık 2020’ye kadar% 6’ya düşürülecektir

ABONE OL
juin 6, 2020 21:52
Belcikada Horeca işletmelerinin mali durumlarını iyileştirmelerine izin vermek için, alkollü içecekler hariç tüm hizmetlerde KDV 31 Aralık 2020’ye kadar% 6’ya düşürülecektir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Horeca işletmelerinin mali durumlarını iyileştirmelerine izin vermek için, alkollü içecekler hariç tüm hizmetlerde KDV 31 Aralık 2020’ye kadar% 6’ya düşürülecektir

Horeca için% 6 KDV, 300 avroluk bir tüketici kontrolü ve 300 avroluk sosyal yardım ve diğer önlemler « süper » tarafından onaylandı. Bakanlar Kurulu’nun federal hükümeti destekleyen « siyasi » on siyasi partiyle sınırlı toplanmasının ardından, bir dizi önlem doğrulandı. Bir basın açıklamasında, on bakan bu önlemleri yeniden gözden geçiriyor.

Birinci bölüm, federal hükümet tarafından halihazırda mücbir sebep « Corona » için geçici işsizlik, serbest meslek ve ebeveyn izni « Corona » için köprü kanunu gibi bazı hükümlerin uzatılmasıyla ilgilidir. İşsizlik yardımlarının azaltılmasının dondurulması, sanatçılar lehine alınan tüm önlemler, gıda yardımı çerçevesinde CPAS’a 3 milyon avroluk sübvansiyon veya avantajları okullara bilgisayar ekipmanı bağışları da 31 Ağustos’a kadar uzatıldı.

Horeca Horeca da dahil olmak üzere, güçlük çeken sektörler için dört spesifik destek önlemi tanımlanmıştır. Bu, 31 Ağustos 2020’ye kadar olan ve 31 Aralık 2020’ye kadar uzatılabilen ağ geçidinin bir uzantısı ve gelişmesidir; buna paralel olarak, geçici işsizliğin 31 Aralık 2020’ye kadar uzatılması.

Horeca işletmelerinin mali durumlarını iyileştirmelerine izin vermek için, alkollü içecekler hariç tüm hizmetlerde KDV 31 Aralık 2020’ye kadar% 6’ya düşürülecektir. Amaç, fiyatları düşürmemek değil, “işletmelerin finansal durumunu iyileştirmek” tir. Ayrıca kontroller, adil rekabete saygı duyulduğunu ve çabanın kâr marjındaki artışa yansıtıldığını doğrulamayı mümkün kılacaktır.

Diğer sektörler Geçici işsizliğe başvurmak zorunda olan ciddi şekilde etkilenen sektörlerde, işçilerin geri dönüşünü teşvik etmek amacıyla önümüzdeki üç ay boyunca stopaj vergisinin ödenmesinden kısmi muafiyet verilmesi konusunda bir anlaşmaya varıldı.

Vatandaşlar için Horeca, kültür vb. Sektörlerde mal ve hizmet alımı için işveren tarafından ağırlıklı olarak krizden etkilenen sektörleri hedef alan 300 avroluk bir tüketim kontrolü verilebilir. Bu çek% 100 indirimli ve vergiden muaf olacak. Sosyal entegrasyon geliri alıcıları, engelli kişiler ve Grapa’dan yararlanan emekliler için 6×50 avro (aylık) ek sosyal yardım. Daha mütevazı aileler için bu olağanüstü yardım, zorluklarla başa çıkmalarını sağlayacaktır.

Belçika’da yaşayan her kişi, 1 Temmuz – 31 Aralık 2020 tarihleri ​​arasında geçerli olan 10 yolculukluk bir demiryolu geçişinden (SNCB) faydalanabilecektir. Bisiklet eki geçici olarak kaldırılacaktır.

Ek olarak, OCMW için ek destek, federal müdahale için% 15’lik geri ödeme oranındaki geçici bir artışla kabul edildi. On taraf ayrıca, bu ilk cihazı faydalı bir şekilde tamamlayabilecek ek önlemleri belirlemek için tartışmalarına devam etmeyi kabul etti.

Seval Aksan / AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP