en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,6418 0.4%
EURO 34,7303 -0.06%
ALTIN 2.508,510,98
BITCOIN 20149810,06%
Ankara
18°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Belçika nin flaman bölgesinde ki okuldan üzücü haber
200 okunma

Belçika nin flaman bölgesinde ki okuldan üzücü haber

ABONE OL
mai 18, 2020 22:49
Belçika nin flaman bölgesinde ki okuldan üzücü haber
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüs ile kontamine bir çocuk: üç öğretmen ve karantinadaki 16 çocuk, eğitim yılının başlaması kuruluş genelinde ertelendi. Çocuğun kontamine olması Pazartesi günü planlanan okulun başlamasının ertelenmesine neden oldu.

Normalde, Doğu Flanders’daki Petegem’deki Sint-Hendrik ilkokulu öğrencileri 18 Mayıs Pazartesi gününden itibaren karşılayacaktı. Ancak öğrencilerin okula dönmeden önce bir hafta beklemeleri gerekecek.

Aslında Perşembe günü bir anaokulu öğrencisi koronavirüs için pozitif test etti. Kuruluşun doktorunun tavsiyesini takiben, kontamine öğrenci ile temas halinde olan diğer çocuk ve öğretmenlerden 14 gün karantinada kalmaları istendi.

Toplam olarak, bu 3 öğretmen ve 16 öğrenciyle ilgili olarak Het Laatste Nieuws’u anlatıyor. . Diğer aile üyelerinin de karantinaya alınması aile doktoruna bağlıdır.

Önümüzdeki haftanın ortasında yeni bir değerlendirme yapılacak, ancak Pazartesi günü tekrar başlayacak olan ilkokulların başlangıcını ertelemeye karar verildi. Flanders’daki binlerce öğrenci Cuma günü okula döndü.

Ülkenin geri kalanında, dönüşün Pazartesi günü yapılması planlanıyor, ancak birkaç okul kapalı kalacak ve birçok ebeveyn çocuklarını bırakmayı planlamıyor.

Seval Aksan / AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP