en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20706790,92%
Ankara
20°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

AVRUPA PESS OKURLARINA MERHABA KORONA KAPANI
146 okunma

AVRUPA PESS OKURLARINA MERHABA KORONA KAPANI

ABONE OL
avril 11, 2022 16:13
AVRUPA PESS OKURLARINA MERHABA KORONA KAPANI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona ile yatıp kalktığımız şu günlerde, kaygılarımız ve yapabileceklerimizin sınırlandığı, kapana sıkıştığımız zamanlardayız..

Korona ile yatıp kalktığımız şu günlerde, kaygılarımız ve yapabileceklerimizin sınırlandığı, kapana sıkıştığımız zamanlardayız.

Nice canlarımızı KORONA KAPANINA kaptırdığımız bu dönemde virüsle baş etmenin yanında, kişisel sağlığımızla ve gelecek kaygılarımızla da baş başayız.

Tüm bu negatiflikler arasında dostlarımız, arkadaşlarımız bizim için gerçek canlar olmaya devam edecek. Paylaşımlar arttıkça içimizde bizi sıkan duygular, buhranlar azalacak…

Kişisel başarı hırsları, yerini dostane duygulara bırakarak, belki bizi biraz rahatlatacak. Yeni Dünya’da Siyasetten uzak, yeni geleceğimize kendimizi nasıl hazırlayabileceğimizi düşünürken, yeni simsarlar, mal kaçakçıları, KORONA KAPAN’ının kendilerine zarar vermeyeceğini düşünen KARANLIK İSTİLACILAR, harekete geçerek, halk için çalıştıklarını söyleyip, kendi geleceklerini güçlendirmeye çalışacaklardır…

Lakin, güçlü ve bilinçli halk gücü içinde bu KARANLIK İSTİLACILAR umduklarını bulamayacaklardır.

KORONA KAPANI’nın nekahet dönemimizde, daha bilinçli, sağlıklı düşüncelerle kendimizi eğitelim.

Çevremizdekileri bilinçlendirelim… Eksik bilgilerimiz için bol bol okuyalım. You tube kanallarında bilimsel içerikli öğretici videoları takip edelim. Kendimizi, KORONA KAPANI’ ndan sonraki istilacılara karşı hazırlayalım.

Kızım ve oğlumla birçok kıyamet, felaket, savaş, v.b gibi dizi ve filmler izledim. Örneğin tüm dünyayı etkileyecek ve belki de kıyamete neden olabilecek açıklanamayan olayları bilimsel yöntemlerle ve FBI’ın soruşturma teknikleriyle inceleyen Fringe dizisi, ve diğer diziler ve en son Freud dizisinde izlediğim olaylar bütününde, araştırmalarımda olabilecek ve ortaya çıkabilecek her bilimsel veya bilim dışı olayda bu olayları tetikleyen etmenlerin mevcut olduğunu gördüm.

Diziler, kitaplar, hikayeler yaşamlardan alınmış olaylardan türetilir veya üretilir. Ve

KORANA KAPANI’nını oluşmasına neden olan ve tüm Dünya’ya yayan gerçek etmenlerde eninde sonunda ortaya çıkacaktır.

Herkese bulaşabilecek bu Virüs KAPANI’nın çoğunluk nüfusa uyguladığı ölümcül baskı sonucunda, Yeni Dünya düzeninde yeni baskın güçlerin rolleri olacaktır.

Sosyo- ekonomik toplumsal durgunluktan tutunda, sanayi, kalkınma, insan hakları, ilkeler yeni bir anlayışla yürütülecektir.

Yönetim şekillerinde oluşabilecek değişiklikleri de göz ardı etmemeliyiz.

KAPANA kısıldığımız andan itibaren kaygı ve endişelerimizle beraber, akıl sağlığımızı da koruyarak davranırken bir yandan da KAPANDAN kurtulduktan sonraki hayatımızın planlamasını düşünmemiz gerekir.

Sosyal yapısı güçlü insanlar, ekonomik gücü yüksek insanlar da her ne kadar zarara uğrayacaksa da yine de güçlerinden bir şey kaybetmeyeceklerdir.

Asıl sorun köyde ve kırsal çevrede yaşayan insanların hayatlarını sürdürebilmeleri, fakir hane halklarının KORANA KAPANI’ nından kurtulabilmeleridir.

KORANA KAPANI sonrası sürdürülebilir yaşam kalitesi için “KIRSAL KALKINMA, KÖYDE SÜRDÜRÜLEBİLİR YAŞAMIN DESTEKLENMESİ” alt yapı çalışmalarına acilen başlanması gerekmektedir. Bu çok kolay, şu aşamada dahi yürütülebilecek bir çalışmadır…

“SÜRDÜRÜLEBİLİR SAĞLIKLI YAŞAMLAR VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KIRSAL KALKINMA”, için önerilerimi özet olarak haftaya sunacağım.

Özet diyorum. Çünkü birçok projem belli kişiler tarafından yıllarca kendi adları altında kullanılmış, konuya tam vakıf olmayan kişilerin, şan ve şöhret için kullandıkları projelerim içinde ben olmadığım için istenilen hedeflere ulaşılamamıştır. Çakma, tehdit, bitaraf ve çalıntı işler yüzünden ülkemde KIRSAL KALKINMA uygulamaları istenilen KALKINMA HEDEFLERİNE ulaşamamıştır…

Şimdilik saygılarımla umutlu yarınlara ve hedeflere diyorum.

BAHARIN GÜZELLİKLERİ İÇİMİZİ AYDINLATSIN…

SEVGİLERİMLE….

Gülay KARAOĞLU

Araştırmacı/Yazar

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP