en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5602 0.24%
EURO 34,8328 0.08%
ALTIN 2.487,690,15
BITCOIN 20703354,15%
Ankara
18°

AÇIK

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sarar Çifti Eskisehir’deki Evinde Rehin Alınarak Soyuldu
148 okunma

Sarar Çifti Eskisehir’deki Evinde Rehin Alınarak Soyuldu

ABONE OL
mai 20, 2019 19:01
Sarar Çifti Eskisehir’deki Evinde Rehin Alınarak Soyuldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, maskeli 3 kişi tarafından rehin alındıktan sonra soyuldu.Şüphelilerin yakalanması için Türk Interpol’ü devreye girdi.

Eskişehir‘de,Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, evlerine giren maskeli ve silahlı 3 soyguncu tarafından elleri ve ayakları bağlanarak soyuldu. Şüphelinin yakalanması için Türk Interpol’ü çalışma başlattı.

ELLERİ VE AYAKLARI BAĞLANDI

Eskişehir’de, Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin ve eşi Zehra Sarar, evlerine giren maskeli ve silahlı 3 soyguncu tarafından elleri ve ayakları bağlanarak soyuldu.

Alınan bilgiye göre, Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığınca Sarar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve eşi Zehra Sarar’ın Osmangazi Mahallesi’ndeki konutlarına gelen silahlı 3 şüpheli tarafından rehin alınarak, soyulmalarına ilişkin başlatılan soruşturma sürüyor.

SOYGUNCULAR YABANCI UYRUKLU

Bu kapsamda şüphelilerin yabancı uyruklu olduklarının tespit edilmesi üzerine Türk Interpol’ü devreye girdi.

Kimlikleri gizli tutulan yabancı uyruklu hırsızlık zanlılarının, yurt dışına çıkmak için kullanabilecekleri değerlendirilen noktalarda güvenlik önlemleri artırıldı.

Olay sonrasından ilk kareler

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP