en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20883600,98%
Ankara
20°

PARÇALI BULUTLU

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

55 okunma

Belçika İşitsel Milliler Samsun için iddialı gidiyor

ABONE OL
juillet 9, 2017 10:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Samsun’da yapılacak 23.Dünya İşitsel Engelliler Yaz Olimpiyatlarına katılacak Belçika Ekibi düzenlenen bir basın toplantısı ile basına tanıtıldı.
Samsun’da düzenlenecek olan 23.Dünya İşitme Engelliler Yaz Olimpiyat oyunları için geri sayım başladı.
18-30 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan oyunlar için Türkiye hazırlıklarını sürdürürken, oyunlara katılacak ülkelerin de hazırlıkları büyük bir hızla devam ediyor.
Oyunlara katılacak 96 ülke arasında bulunan Belçika’da, oyunlara katılacak olan sporcularını ve yöneticilerini düzenledikleri bir basın toplantısı ile tanıttılar.
Büyükelçi Mehmet Hakan Olcay, Büyükelçilik Müsteşarı ve Basın Müşavir vekili Sezi Anaç Ersoy’unda hazır bulunduğu basın toplantısında, oyunlara katılacak olan 5 sporcu ile 9 yönetici de hazır bulundu.
Basın toplantısında ilk olarak Belçika Olimpiyat Federasyonu Ceosu Philippe Vander Putten, bir konuşma yaparak, Belçika kafilesine başarı diledi ve basın toplantısında hazır bulunan Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay’a katkılarından ötürü teşekkür etti.
Daha sonra ise Belçika Olimpiyat Oyunları şeflerinden Jan Vanden Braembussche ve ardından Lievend Kind birer konuşma yaparak, oyunlarla ilgili bilgi verip, Belçika kafilesinde yer alanları tanıttılar.

SAMSUN HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Basın toplantısında Türkiye’yi temsil eden Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçisi Mehmet Hakan Olcay ise yaptığı konuşmada,’  23.Yaz Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz.  Böyle bir büyük organizasyona ilk defa ev sahipliği yapıyoruz. Zira bu büyük organizasyona dünyanın birçok ülkesinden sporcu ve yöneticiler Samsun’da buluşacaklar.
İnanıyım bu organizasyon dünya barışı için de büyük katkılar yapacak ve mesajlar verecektir.
Bu organizasyona 96 ülkeden sporcular bekliyoruz. Ayrıca bu organizasyonda toplam 5 bin 130 sporcu yer alacaktır. Bunların 2091 erkek, Bin 13’ü da kadın olarak oyunlara iştirak edeceklerdir.
Yine bu oyunlara iştirak eden sporcular, 21 farklı branşta yarışma imkanı bulacaklardır. Bu arada işaret dilini öğrenmenin önemini şimdi daha iyi anlıyoruz. Bu olimpiyatlar aynı zamanda fiziksel engellerin yaşamımızı etkilemeyeceğini de bize göstermesi bakımından önem taşıyor. Belçika’nın oyunlarda yer alması bizleri çok mutlu ediyor.  Belçika ekibine başarılar ve sağlıklı yarışmalar ve şanslar diliyoruz’ diyerek, oyunlarının gerçekleştirileceği Karadeniz bölgesi kenti Samsun hakkında bilgiler verdi.

 

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP