en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5914 0.35%
EURO 34,8623 0.35%
ALTIN 2.504,560,82
BITCOIN 20990031,22%
Ankara
21°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

TC Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy’un Ramazan Bayramı Mesajı…
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • TC Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy’un Ramazan Bayramı Mesajı…
325 okunma

TC Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy’un Ramazan Bayramı Mesajı…

ABONE OL
mai 24, 2021 12:27
TC Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy’un Ramazan Bayramı Mesajı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TC Brüksel Büyükelçisi Dr. Hasan Ulusoy’un Ramazan Bayramı Mesajı yayinladi :

“Değerli Vatandaşlarımız, değerli Soydaşlarımız

Mübarek Ramazan bayramınızı, Büyükelçiliğimiz ve Başkonsolosluklarımız olarak , en iyi dileklerimizle tebrik ederim. Bir bayramda daha sevdiklerimizden ayrı kalmak durumundayız. Bu pandemi bizi yeni normallere mecbur bıraktı. Zor zamanlar geçirdik. Hala da geçiriyoruz.

FETÖ, PKK, DHKPC gibi terör örgütleri mensupları ve Türkiye karşıtı çevrelerin nafile çabalarına rağmen, ülkelerimiz arasındaki ilişkiler doğru yolda ilerlemektedir. Belçika’daki Türk toplumu olarak bu süreçte dayanışma ve yardım faaliyetleriyle herkese örnek oluyorsunuz. Hepinize teşekkür ederiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, pandemi sürecinde her zaman önemle vurguladığı üzere, temizlik, maske ve mesafe, hayatımızın bir parçası oldu. Bunlar sayesinde hayatlar kurtuluyor. Tabi, bu süreçte Belçika’da yitirdiğimiz iki yüzü aşkın vatandaşımızı da rahmetle anıyoruz. Lütfen bu kurallara özenle uymaya devam edelim. Sizler bizim için kıymetlisiniz.

Artık umudumuz var. Aşılar çok ümit verici. Memnuniyetle görüyorum ki, Belçika’da da aşılama hızlandı. Siz sevgili vatandaşlarımızdan ve soydaşlarımızdan ricamız, lütfen aşıdan çekinmeyin. Bakın ben de burada sıram gelince aşımı oldum. Sorun olmuyor.

Çok iyi bildiğiniz üzere, Büyükelçiliğimiz ve Başkonsolosluklarımız, aklınıza gelen her konuda bir telefon ve klavye tuşu mesafesinde.

Sağlıklı günlerde birarada olmak dileğiyle, hepinizi muhabbetle selamlıyorum.

İyi bayramlar. Allaha emanet olun. “

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP