en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5027 0.16%
EURO 34,7705 0.1%
ALTIN 2.491,891,22
BITCOIN 20686215,60%
Ankara
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ŞAHİT OLMAK….
204 okunma

ŞAHİT OLMAK….

ABONE OL
août 23, 2020 21:29
ŞAHİT OLMAK….
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyada söz sahibi, bölgesinde lider, umutla geleceğe bakan güçlü bir Türkiye hepimizin sevdası ve isteğidir. İsteğidir diyorum zira bulmak aramakla, kavuşmak azim ve sebaat ile hedefe yürümekle mümkündür.

İçerde ve dışarda Cumhuriyet tarihinin en önemli olaylarına şahit olan Türkiye büyük bir hızla gelişiyor, büyüyor ve tarihten gelen misyonuna sahip çıkıyor. İçindeki prangalardan kurtulan Türkiye hızla büyük Türk dünyasının kurulmasına öncülük yapıyor.

Başarılı dış politika atakları ve büyük devlet olmanın verdiği ,anında yardım ve müdahaleler ile dünyayı kasıp kavuran Corona salgınında 100 den fazla ülkeye yardım eli uzatmış, büyük devlet olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.  

  Tarihe baktığımız zaman devletlerin gücü, yönetimde olanın gücü ile zirve yapmıştır. O yüzden isimleri unutulmayan devletlerin liderleri de  unutulmaz. 21. Yüzyilda tarih sahnesi öyle bir lider yetiştirdi ki ve onu tüm dünyaya sevdirdi.

Bugün dünyanın neresine giderseniz gidin bir büyük “Türkiye “ismi ve sevdasıyla karşılaşırsınız. Yine dünyanın neresinde olursanız olun “Türkiye” dendiği zaman hemen “Erdoğan” ismini hemde güçlü/sevilen bir el/yüz işaretiyle görürsünüz.

Bugün dünyada en çok tanınan bilinen sevilen ve en çok konuşulan lider Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Peki!..bu sevgi ve bu tanınma nerden geliyor.

Öncelikle bu kadar sevginin ve bu kadar tanınmanın ardındaki birinci sebep Allah seviyor ki, sevdiriyor. İkinci sebep ise her zaman hakkın ve hakikatin yanında, mazlumun karşısında, magdurun savunucusu, zülme ve sömürüye “dur!” diyen ve “Dünya beşten büyüktür “diye BM haykıran tek liderdir.

Onun hakkın yanında ve mazlumun karşısında olması onu tüm tehlikelerden koruyor ve başarılara imza attırıyor.  

  Fatih Sultan Mehmet Han’ın vakfiyesindeki zincirleri kırarak açtığı Ayasofya Cami sonrası Karadeniz’de bulunan Doğalgaz ne ile izah edilebilir.

Prangalar kalktıkça rahmet, bereket ve başarı Türkiyeyi uçuracaktır.Göz vardır, en ince detayı görür. Söz vardır, hakki ve hakikatı ilan eder. Bugün dünya gözüyle tüm insanlık Recep Tayyip Erdoğan gibi asrın liderini gördü.

Bugün tüm dünya Recep Tayyip Erdoğan gibi sözün ustasının belagat ve fesahat içeren şiir gibi konuşmasını dinledi.   

O yüzden onu “hakkiyle gören göz, hakikati ile anlayan akıllar “ Erdoğan gibi bir lider bir daha gelmez,asrın yetiştirdiği deha Erdoğan’dır demekteler.. 

  Akdeniz gündemi ile meşgülken Karadenizden müjde verene  “Erdoğan “denir.    Sayın Cumhurbaşkanım biz seninle gurur duyuyoruz. Tüm başarılarımızla birlikte doğalgazımız şanlı devletimize/necip milletimize hayırlı olsun

Pınar Taşçı Yıkılmaz / AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP