en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074648-2,72%
Ankara
10°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

DK Elektrik, başarı çıtasını yükseklere çekti..
382 okunma

DK Elektrik, başarı çıtasını yükseklere çekti..

ABONE OL
mai 4, 2020 20:15
DK Elektrik, başarı çıtasını yükseklere çekti..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Belçika’da iş hayatında farklı başarı öyküsü yazanlar arasında DK Elektrik kurumu da yer alıyor..
Belçika genelinde, özellikle” Elektrik donanımı” konusunda hizmetler veren DK Elektrik, aslında yola MS Endüstriyel Elektrik olarak çıkmış, ilerleyen zaman içinde şirket hizmetlerini “DK Elektrik” olarak sürdürmeye karar vermiş..
DK Elektrik Firması’nın başarı öyküsünü Yönetim Kurulu Başkanı Mürşit Kılıç Belçika Avrupapress’e şöyle özetledi:
“DK Elektrik firması adından da anlaşılacağı gibi büyük çaplı elektrik işleri yapıyoruz. Fabrikalar, büyük ofisler, tünel aydınlatmaları, hastane ve çeşitli kurum ve kuruluşların tüm elektrik donanımını üstleniyoruz. 8 Yıl Bir arkadasla ortak çalıştık. Şimdi bir başka ortağımız Hüseyin Tarakçı ile yola devam ediyoruz. Firmamızda iş konumuna göre 40’a yakın kişiyi istihdam ediyoruz. Elbette şimdiki asıl işimizde hedef büyüttük.  Bir kere aranılan,kalıcı,işinde uzman bir ekip ile büyüyen bir firma idealimiz var..Önümüzdeki süreçte ise  havalandırma sektöründe de yer almak istiyoruz. Zira büyük tünellerin, fabrikaların, hastanelerin ve diğer kurum ve kuruluşların havalandırma sektörü de cazip iş kolu haline geldi. Esasen bu manada hazır firmamız da var. Sadece zamana ihtiyacımız var..İnşallah bu zaman dilimini de yakalayarak,firmamız iki ana dalda hizmet verir hale gelecek ve böylece çalışan sayımızda artacaktır” diyerek, gençlere mutlaka okumalarını,mesleki eğitime önem vermelerini,gelecekleri için hedefleri olması gerektiğini öğütledi..

YENİ ORTAK TARAKÇI

DK Elektrik Firması ortaklarından Hüseyin Tarakçı 8 Yıl önce Belçika’ya gelerek iş hayatına atıldı..Meslek Lisesi çıkışlı ve Akdeniz Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü mezunu.. Evlilik yaparak Belçika’ya yerleşmeye karar veren iş adamlarımızdan biri olarak, artık DK Elektrik’in başarısı için kolları sıvadı..
Her iki genç iş adamını tebrik eder,başarılarının devamını dileriz..

Bilgin Ozcifci / AVRUPAPRESS


Bilgin Özçiftçi / AVRUPAPRESS

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP