en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5737 0.14%
EURO 35,0352 -0.04%
ALTIN 2.436,790,04
BITCOIN 21010680,75%
Ankara
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

RET Mİ EDİLMİŞ?
155 okunma

RET Mİ EDİLMİŞ?

ABONE OL
août 24, 2018 21:31
RET Mİ EDİLMİŞ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaz ayları nedeniyle biraz yorulduk galiba! Biraz dinlenelim dedik. Bu nedenle birkaç gündür haberleri takip edemedim. Rahip Brunson davası ret edilmiş diye duydum. Çokta umurunda değil. Ama adam PKK adına casusluk yapıyorsa yatsın içerde belki aklı başına gelir. Peki bunların hepsi doğrudur. Papaz ajan olabilir ama bölücü terör örgütünü destekleyenler içimizde hala cirit atıyor. Bize göre papaz meselesi türbinlere gösteriden başka bir şey değil.

Karşılıklı atışmalarla halkımız oyalanıyor. Bugün onur savaşı yaparak ayakta durmaya çalışıyoruz. Millet uyanır, sinirlenir ve kendini hatırlayıp gurur ateşi ile ayağa kalkar mı? Hayır bin kere hayır. Yapay şımarık bir toplumdan ne beklenir? Onuru öğrenirsek belki! Amerika RTE ye mağduriyet şansı verdi. Ekonomi böyle giderse İncirlik üssünü kapatabilir mi? Kesinlikle zor geliyor bize….

Ne papazmış vallahi. Bize ekonomiyi papaz ediyor. Güzel ülkemin yöneticileri de uyuyorlar. Aslında uyumuyorlar da işlerine geliyor. Vatanı gerçekten seven çok az insan var. Çıkarına dokun, nasırına biraz bas düşünmeden satarlar vatanı…… İçimden bir soruyu analiz etmek geliyor. Mevcut yöneticilerimiz gerçekten vatanımızın düşmanı mı? Bunun doğru olduğunu düşünmek büyük hataya yönlendirir bizleri. Peki, ülke ekonomisinin çok kötü olduğunu bir papaza mı bağlayalım? ABD’nin mangalda kül bırakmayan sözlerine mi bakalım?

Asla bunlara bağlı kalmayalım ama gerçekten ülkemiz yanlış yönetiliyor. Bunu halkımız bildiği halde mevcut yönetimi desteklemesi akılla bağdaşmaz. Devlet yönetiminin ilkeleri ve kuralları olduğu gibi ekonominin de bir kuralı vardır. Bir papazı bahane ederek kriz yaratmakla halkımıza gerçekleri anlatamayız. PKK’ya yardım ve yataklık yapanlar bizim müttefiklerimiz değil mi? Neden yaptırım uygulayamıyoruz? Zira ülkemiz sadece tüketen bir ülke artık. Elimizde üreten bir kuruluş yok. Yıllarca dışa bağımlı yaşıyoruz. Bir sürü bahaneler üreterek halkımızdan da uzaklaşıyoruz.

Ama unutmayalım. Son noktayı yine halkımız koyar!

Abdülvahap ULUDÜZ

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP