en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20758650,93%
Ankara
20°

PARÇALI BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

SAADET BELÇİKA SOSYAL FAALİYETLERDE DE ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMIYOR
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • SAADET BELÇİKA SOSYAL FAALİYETLERDE DE ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMIYOR
306 okunma

SAADET BELÇİKA SOSYAL FAALİYETLERDE DE ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMIYOR

ABONE OL
mai 18, 2018 21:57
SAADET BELÇİKA SOSYAL FAALİYETLERDE DE ZİRVEYİ KİMSEYE BIRAKMIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Belçika, 17 Mayıs Perşembe günü Belçika’da yaşayan mültecilere Brüksel’in lezzetli yemekleriyle meşhur en şık ve lüks lokantası İSKENDER RESTAURANT’ta (Ziyafet) iftar verdi. Bu iftara çok yoğun bir katılım oldu. Saadet Avrupa Eğitim Başkanı Besim Özışık, Saadet Avrupa Eğitim Komisyonu Üyesi Muharrem Bozçal, Saadet Avrupa Eğitim Komisyonu Üyesi Hasan Aslan, Saadet Belçika Temsilciliği Başkanı Hasan Uzun, Schaerbek Belediyesi Encümeni Sadık Köksal, Saadet Verviers Temsilcisi ve İşadamı Ramazan Ceylan, İşadamı Osman Duran, Saadet Gençlik Kolları Başkanı Adem Çalışkan, Saadet Dış İlişkiler Başkanı ve İşadamı Baki Koç, Saadet Belçika Gençlik Kolları Dış İlişkiler ve Halkla İlişkiler Başkanı Yasin Alp, Schaerbeek Belediyesi Encümen Sekreteri Abdurahim Koç, Avrupa Press Gazetesi Sahibi ve Yöneticisi Bilgin Özçiftçi,ve Cihan Durmaz Binfikir Gazetesi Sahibi ve Yöneticisi Serpil Aygün, Yeni Vatan Gazetesi Sahibi Yöneticisi Cafer Yıldırımer,  Schaerbeek Belediyesi Gençlik ve Spor’dan Sorumlu Sait Köse adına Mehmet Bilge Bey ve İşadamı Kenan Filebernas Bey ve diğer misafirler katıldılar.

« Ramazan demek, bu zulüm düzenini değiştirmek için canla başla çalışmak demektir. » Necmeddin ERBAKAN
*SAADET PARTİSİ GENEL BAŞKANI

Besim Özışık: « Bu günkü iftara emeği geçen başta Ramazan Ceylan, Osman Duran, İsadamı İskender Restaurant Sahibi Yavuz Bey ve Saadet Avrupa Eğitim Komisyonu Üyesi İşadamı Süleyman Kalemciler -Çavuşzade Baklava sahibi – kardeşlerimiz ve Saadet Belçika Yöneticilerinden Allah Razı Olsun. İftarımıza katılım gösteren başta bütün yerel yöneticilerimize ve misafirlerimize teşekkür ederim. »dedi

Belçika Saadet Bölge Temsilciliği Başkanıı Hasan Uzun
« Çok nezih bir ortamda, iyi bir organizasyonun sonunda yoğun bir katılımla gerçekleşen Mülteciler İftar Programı’na sebep olan bütün kardeşlerimden Allah razı olsun. Sizler o insanların gönüllerini hoş ettiniz, Allah da sizlerin, huzuru mahşerde gönüllerinizi hoş etsin. » dedi

Bu sosyal faaliyetlerin tüm hızıyla devam edeceğinin müjdesini verdi.
« Yakında dışarda kalmış (evsiz barksız kalmış) insanlara inancına bakılmaksızın iftar paketleri dağıtılacak. Bu zülum düzenininden zarar gören insanları bir nebze olsun ferahlatmayı amaç ediniyoruz. »
« Bu çalışmalara emeği geçen yöneticilerimizin ve bize katkı veren değerli ve duyarlı vatandaşlarımızın
çalışmalarının ve başarılarının devamını Yüce Mevlam’dan niyaz ediyorum. » dedi.

Dünya’nın diğer bölgelerinden gelen zulümlerden maddi manevi zarar gören insanlara herzaman olduğu gibi yardımlarımız devam edecek. Ayrıca Ramazan’ın ruhuna uygun faaliyetler yapmaya üçüncüsünü yaptığımız bu iftar faaliyeti gibi devam edeceğiz.
İnsanlar, her zaman huzur ve barış içinde yaşamak isterler. İsterler de aradıkları saadeti hep yanlış yerlerde ararlar. İnsanlara kurtuluşun yolunu gösteren Allah’tır. Eğer insanlar bu gönderilen yola yönelirler ve hak ve adalet ölçülerine uyarlarsa dünyada da ahirette de saadet bulurlar. *Allah’ın insanlara indirdiği kitaplar, uyulsun ve yaşansın diye gönderilmiştir.* Allah bu kitaplar vasıtasıyla bizlere insanlardan korkmayın benden korkun, elde edeceğiniz ufak tefek çıkarlar sebebiyle ayetlerimi satmayın, benim ahkâmıma itiraz edip, onunla yönetmeyen inkârcılar gibi olmayın, bu inkârcılar gibi yaparsanız, o zaman da sizler zalim ve fasık olursunuz.
Kur’an-ı Kerim son kitaptır. Önceden gönderilmiş bütün kitaplar Kur’an’da cem edilmiştir. Allah Teâlâ, Kur’an-ı Kerim’i Peygamberimize hak olarak indirmiştir. Peygamberimizin görevi, insanlar arasında Allah’ın indirdiği ile hükmetmektir. Kur’an’dan yüz çevirerek zanlarını ilah edinmiş toplumun uydurduğu algılara, hevaya tabi olmak kınanmıştır. Eğer bir kimse ilim geldikten sonra toplumun algılarına, heva ve zanlarına uyarsa o zaman da zalimlerden olur. Hatalı tartan terazinin başına en dürüst adamı da koysanız değişen bir şey olmaz. Şerden, bozuk düzenden hayır gelmez. Adamın sözüne değil, işine bakılır. Allah’ın indirdiğiyle hükmetmek bir Müslümanlık görevidir.
Dikkat ediniz: Hak, Allah’ın insanlara bildirdiği şeylerin bütünüdür. Bunlar; cahiliye kanunlarını istiyorlar da mantık oyunlarıyla aklımızı çelerek bizi Allah’ın düzeninden, kendi düzenlerine döndürmek istiyorlar. Çünkü bunlar haksız kazanç peşindeler. Bu kesimlere karşı, millet olarak uyanık olmak zorundayız. Bizim hak gibi gözüken bu karanlık hareketlere karşı kendimizi korumamız, ancak Milli Görüş’e sarılmak ile olur. İlaç, Saadet »dedir. Bunun için bu önümüzdeki seçimlerde Saadet’e yönelmek gerekir. Milli Görüş’ün tek adayı Temel Karamollaoğlu’nu işbaşına getirmek hepimizin lehinedir. Adil Düzen olmadan olmaz.
Peki Adil Düzen Nedir?
Adil Düzen: Çirkinin karşısında güzellik, yanlışın karşısında doğruluk, zulmün karşısında adalettir. Yani İnsanlığın huzurunu ve saadetini amaçlamaktadır. Hz. Adem’den Kııyamet’e kadar Allah (c.c) »ın (Hakk’ın) koymuş olduğu o değişmez, insanlığın saadetini amaçlayan, değişmeyen kanun sistemidir. Ve ne olursa olsun bunun dışındaki hiçbir sistem insanı gerçek huzura ulaştıramamıştır. Adil Düzen’in uygulanmadığı bir dünyada zulüm kargaşa, haksızlık, huzırsuzluk almış başını gidiyor.
Saadet Camiamızın üstlendiği misyon
işte bu bozuk düzenden pay alan insanların, ezilen zulme uğrayan insanların yaralarını sarmak ve onları bir nevi iyileşftirmektir. İnsanın hakettiği huzura doğru bir şekilde ulaştırabilme çabasıdır. Bunun için canla başla çalışıyoruz. Saadet Camiamızın üstlendiği misyon budur. İnsanlara doğruyu göstermek ve doğruya yöneltmektir.
Zaten Adil Düzen’in olmadığı bir Dünya’da zulümler, haksızlıklar huzursuzluklar, adaletsizlikler almış başını gidiyor.
Ve bizde bu düzenin içerisinde insanliğı doğru bir noktaya, doğru birşekilde yönlendirmek için maddi manevi uğraş vermekteyi

BILGIN OZCIFCI

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP