en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5122 0.07%
EURO 34,8322 0.14%
ALTIN 2.471,050,37
BITCOIN 1997981-3,84%
Ankara
21°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OLURMU ACABA?
157 okunma

OLURMU ACABA?

ABONE OL
mai 13, 2018 07:58
OLURMU ACABA?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Neden olmasın?

Bir mani mi var?

Türkiye İşsizler ve Emekçiler Partisi Genel Başkanı Rıfat Derya Sercan, bölünmeyeceğiz, birleşip güçleneceğiz ve ayağımızın altındaki topraktan, soframızdaki ekmekten, bağımsızlığımızdan ve laik cumhuriyetimizden ödün vermeyeceğiz diyor. Ve devam ediyor başkan. Bu sorumluluk Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından emperyalizme, kapitalizme karşı verilen Ulusal Kurtuluş Savaşı sonrası kurulan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni savunma zorunluluğudur.

Ahtapot gibi ülkemizin ve devletimizin her yanını saran gericiliğe karşı aydınlık, çağdaş, eşitlikçi gerçek demokrasinin tesis edildiği bir ülke özlemi taşıyan tüm yurttaşlarımızı parti ayırımı gözetmeksizin Atatürk Devrimlerinde birleşmeye çağırıyoruz. Başkan galiba Cumhuriyet Halk Partisini işaret etti. Elbette vatanımızı talan edilmekten kurtarmak zorundayız. Buna mecburuz.

Ülkemiz 24 Hazirandaki seçime hazırlanırken, halkımızın vereceği karar bağlayıcı olacaktır. Ancak seçimler, hukukun kitabına uymadığı ve demokrasi açmazlarının içinde tarihe şerh düşeceği kesin. Bizim kanımıza göre emperyalizme karşı ben hür yaşamak istiyorum diyen kurucu düşünce hukuksuzluk içinde yok alacaktır. Açıkça, önemli merkezlerde kolluk kuvvetlerini kullanarak sandıklara müdahale edilir düşüncesi hakim.

İşte ülkemiz bağımsız hukuk devleti olma yolunun açılabilmesi için halkımıza önemli görev düşmektedir. Bu gün ülkemizde köylüden tutun da esnafı, çalışanı, emeklisi zor şartlar altında yaşam sürüyorsa sorgulamak için oy kullandıkları sandıkları çok iyi korumaları gerekir. Bu gün emperyalizme karşıyım diyen kişiler dahi dış alımları tüketmek için yarış yapıyorlar. Özellikle İsrail ve Amerikan ürünleri mutfağımıza ve banyomuza kadar girdi.

Bunlar yetmiyormuş gibi ülkeyi yönetenler, yolsuzluk batağına batmış, ekonomi yabancı paralara teslim olmuştur. İşsizlik kuyrukları izdihamlara neden olurken bizler hala ALLAH’ ın soracağı sorulara muhatap oluyoruz. Öyle görülüyor ki, 24 Haziran seçimleri siyasi partiler kadar halkımızın da sınav vereceği tarih olacaktır. Yolsuzlukları, hukuksuzluğu ve işsizliği sorgulayın.

TAMAM MI?

Abdülvahap ULUDÜZ

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP