en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5902 0.34%
EURO 34,8037 0.15%
ALTIN 2.508,000,96
BITCOIN 21025882,15%
Ankara
21°

KAPALI

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 34. Kuruluş Yıldönümü Brüksel’de Kutladı…
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 34. Kuruluş Yıldönümü Brüksel’de Kutladı…
362 okunma

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 34. Kuruluş Yıldönümü Brüksel’de Kutladı…

ABONE OL
novembre 19, 2017 07:17
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 34. Kuruluş Yıldönümü Brüksel’de Kutladı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 34’ncü kuruluş yıldönümü ülkenin dört bir yanında ve yurtdışı temsilciliklerinde düzenlenen tören ve etkinliklerle kutlandı.

Belçika’da ise KKTC´nin ( Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) 34ncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle elçilik konutunda bir kutlama resepsiyonu veren KKTC Brüksel Temsilcisi Büyükelçi Damla Güçlü ve eşi Mustafa Güçlü tebrikleri birlikte kabul etti.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) 34. Kuruluş Yıldönümü Brüksel Temsilciliğince 15 Kasım 2017 tarihinde KKTC ikametgahında düzenlenen resepsiyonla kutlandı.

KKTC Brüksel Temsilcisi Büyükelçi Damla Güçlü ve eşi Mustafa Güçlü’nün verdikleri resepsiyona, Türkiye Cumhuriyeti’nin Avrupa Birliği (AB) Nezdinde Daimi Temsilcisi Büyükelçi Faruk Kaymakcı, NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Fatih Ceylan, Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçiliği Birinci Müsteşarı Engin Solakoğlu, TMR Başkanı Korgeneral Nihat Kökmen, NMR Başkanı Tümgeneral Sezai Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Albay Ahmet Aşık, Türkiye Cumhuriyeti Brüksel Başkonsolosu Dilşad Kırbaşlı Karaoğlu ve Türkiye Cumhuriyeti Anvers Başkonsolosu Metin Ergin’nin yanı sıra, diplomatik misyon mensupları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile Belçika’da yaşayan KKTC vatandaşlarından oluşan çok sayıda davetli katıldı.

KKTC Brüksel Temsilcisi Büyükelçi Damla Güçlü KKTC’nin kuruluşunun 34. yılı dolayısı ile yaptığı açıklamada “Her yıl olduğu gibi Cumhuriyetimizin kuruluşunu gurur ve mutlulukla kutluyoruz. Bilindiği üzere Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kolay kurulmadı. Cumhuriyetimiz ve Kıbrıs Türk halkı, uluslararası camiada hak ettiği yeri maalesef bugün hala almış değildir. Bu hedef doğrultusunda daha çok çalışarak, istenilen seviyeye geleceğimize inanıyorum.” ifadelerinde bulundu

FOTO  : GUNER SAGIRKAYA

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP