en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,5027 0.16%
EURO 34,7705 0.1%
ALTIN 2.491,891,22
BITCOIN 20686215,60%
Ankara
24°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

T.C.Anvers Başkonsolosluğu Cumhuriyet Balosu Resepsiyonu Düzenledi…
158 okunma

T.C.Anvers Başkonsolosluğu Cumhuriyet Balosu Resepsiyonu Düzenledi…

ABONE OL
novembre 19, 2017 07:49
T.C.Anvers Başkonsolosluğu Cumhuriyet Balosu Resepsiyonu Düzenledi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 94. yıldönümü Anvers Başkonsolosluğu’nda oldukça kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı bir resepsiyon ile kutlandı.
30 Ekim 2017 Pazartesi günü, Berkenlaan 4. 2610 Wilrijk adresindeki Başkonsolosluk konutunda saat 18.30 ile 20.30 saatleri aralığında düzenlenen resepsiyonda, davetlileri Konsolos Ali Sevim ile birlikte kapıda karşılayan Başkonsolos Metin Ergin, Türkçe ve İngilizce olarak kısa bir hoş geldiniz konuşması yaparak, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramını kutladı ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 29 Ekim resepsiyonunda okunması için yurtdışındaki temsilciliklerimize gönderdiği aşağıdaki mesajı okudu.
“İstiklal harbimizi zafere taşıyan cumhuriyetimize hayat veren ruh, tıpkı 94 yıl önce olduğu gibi bugün de dimdik ayaktadır. 15 Temmuz ihaneti karşısında milletimizin 250 şehit ve 2 bin 193 gazi pahasına gösterdiği şanlı direniş işte bu ruhun ifadesidir. O gece, kadını erkeği, genci yaşlısıyla milletimizin tüm fertleri iradelerine, değerlerine, cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkmışlardır.

Bağımsızlık karakteri olan böyle necip, böyle kahraman bir milletin mensubu olmaktan iftihar ediyoruz. Millete efendilik yoktur, hizmet vardır düsturuyla hiçbir ayrım gözetmeden ülkemize en iyi hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Son 15 yılda demokrasiden özgürlüklere, ticaretten yatırımlara, sağlıktan dış politikaya kadar tüm alanlarda hayata geçirdiğimiz tarihi reformlar bu irademizin en açık ispatıdır.

Bugün dünyadaki tüm mazlum ve mağdurların umut kapısı Türkiyedir. Eli kanlı terör örgütlerinin hedefi olmamızın da başta gelen sebebi budur. DEAŞ, PKK, PYD-YPG ve FETÖ gibi katil sürülerinin bizi hedeflerimizden alıkoymasına izin vermedik vermeyeceğiz. Manşetlerle, tezgahlarla üzerimize salınan piyonlarla çarpışa çarpışa 2023 hedeflerimiz doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz.

Dost ve kardeşlerimizin desteği, gönlünü ve gözünü ülkemize kilitlemiş mazlumların duası, aziz milletimizin birlik ve beraberliğiyle inşallah hedeflerimize ulaşacağız. ”

Yüzlerce değerli konuğun katıldığı Cumhuriyet Resepsiyonu oldukça sıcak bir ortamda yapılan hoş sohbetlerin ve ikramların ardından son buldu.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP