en iyi bahis siteleri
1xbetbetpasmariobet
DOLAR 32,3684 0.15%
EURO 34,9779 -0.3%
ALTIN 2.324,210,22
BITCOIN 22812910,79%
Ankara
16°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Gurbetçiler ve Gençler Emirdağ’daki Muhtaç Çocuklara Yardım Yaptılar…
  • AvrupaPress
  • Avrupa
  • Gurbetçiler ve Gençler Emirdağ’daki Muhtaç Çocuklara Yardım Yaptılar…
191 okunma

Gurbetçiler ve Gençler Emirdağ’daki Muhtaç Çocuklara Yardım Yaptılar…

ABONE OL
septembre 30, 2017 18:08
Gurbetçiler ve Gençler Emirdağ’daki Muhtaç Çocuklara Yardım Yaptılar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emirdağ’da yine güzel işler oluyor…Emirdağ’daki gençler, Avrupadaki gurbetçilerle koordineli olarak yardım kampanyası başlattılar…

Başta Murat Yılmaz’ın öncülüğünde bir grup genç, yardıma muhtaç çocuklara kışlık ayakkabı yardımı yaptılar. Kış’ın soğuk ve ıslak günlerini çocukların sıcak ve üşümeden geçirmeleri için büyük bir yardım kampanyası başlattılar. Köylere kadar uzanacak bu kampanya sonunda bu kış çocuklar açısından çok iyi geçecek…

Emirdağlı bir grup genç, bu kampanyada yardım yaptıkları çocukları afişe etmeden sessiz sedasız yoksul çocukları sevindirdiler. Kış ayının gelmesi münasebetiyle, Emirdağ merkez’inde oturan ve aralarında yetim, öksüz ve yoksul çocuklara kışlık bot ve giysi yardımı yapıldı.

Emirdağ’da tanınan ve halk tarafından sevilen haber editörlerinden olan Murat Yılmaz’ın gözetimi altında toplanan bir grup gençler. Farklı mahallelerde yaşayan maddi durumu iyi olmayan ailelere yardım eli uzattı.

Yardımların organizasyonunu yapan Murat Yılmaz; Yardıma muhtaç ailelerimize yardım eli uzatmak onların yanında olabilmek bizleri mutlu ediyor. ismini vermek istemeyen Gurbetçilerimizden gelen yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.“İnsanlık sevgi, şefkat ve merhamet ile ayakta duracak. Yetim gülerse dünya da gülecek, Bu tür yardımlarımız devam edecektir. Allah hepinizden razı olsun.” dedi.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.


HIZLI YORUM YAP